19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League:Δοκιμασία στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό σήμερα(Κυριακή τα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός,ΠΑΟΚ-Άρης)

Super League:Δοκιμασία στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό σήμερα(Κυριακή τα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός,ΠΑΟΚ-Άρης)

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2023 0 2611 Views

Επανέναρξη της Stoiximan Super League μετά τη διακοπή με τα ματς Λαμία – ΟΦΗ και Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός να ανοίγουν το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Οι αγώνες των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και η Stoiximan Super League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση σήμερα με τον Παναθηναϊκό να κοντράρεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ να δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας.

Η αρχή γίνεται στο «Αθανάσιος Διάκος» με τη Λαμία να υποδέχεται τον ΟΦΗ (17:30). Η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε με θετικά αποτελέσματα τη σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα πριν τη διακοπή από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο ΟΦΗ πάει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη που σημείωσε επί του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει στον τραυματία Τζανδάρη. Αντίθετα είναι ξανά διαθέσιμοι τόσο ο Σιμόν όσο και ο Τόσιτς. Στην αποστολή της Λαμίας είναι οι Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Λέικ, Ακούνια.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας συμπεριέλαβε τους Γκλάζερ και Μπάουμαν για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας, όμως την ίδια στιγμή είδε τους Χριστογεώργο, Μοσκέρα και Ριέρα να μένουν εκτός. Η αποστολή των Κρητικών: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπαντά, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Φελίπε, Ντίκο.

Στις 20:30 στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός πριν το πρώτο ματς στον όμιλο του Europa League με τη Βιγιαρεάλ θέλει να κάνει το 3/3 απέναντι στον Παναιτωλικό, ο οποίος μετράει δύο ισοπαλίες στα δύο ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Ο Οικονόμου αποθεραπεύτηκε και ενδέχεται να ντεμπουτάρει για τον Παναιτωλικό. Εκτός είναι ο τραυματίας Μλάντεν, αλλά και ο Γκρατερόλ, τη θέση του οποίου παίρνει στην αποστολή ο Στεργιάκης. Σε αυτήν βρίσκονται οι Καπίνο, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Ο Γεντβάι παρότι προπονήθηκε δεν μπήκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι στο Αγρίνιο, ενώ όπως αναμενόταν, εκτός έμεινε και ο Βαγιαννίδης, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού μπήκαν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

Λαμία – ΟΦΗ (17:30) CosmoteSport 2
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (20:30) CosmoteSport 1

Κυριακή 17/9

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00) NovaSports Prime
Κηφισιά – Πανσερραϊκός (18:00) CosmoteSport 1
ΠΑΟΚ – Άρης (20:30) NovaSports Prime
ΑΕΚ – Ολυμπιακός (21:30) CosmoteSport 1

Δευτέρα 18/9

Ατρόμητος – Βόλος (18:00) NovaSports Prime