18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτη του Άρη σε ευρωπαϊκό όμιλο,για να γράψει ιστορία(22:00)

Πρώτη του Άρη σε ευρωπαϊκό όμιλο,για να γράψει ιστορία(22:00)

By on 21 Σεπτεμβρίου, 2023 0 467 Views

Πρώτη συμμετοχή του Άρη στους ομίλους του Europa League και γενικότερα πρώτη σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές κάνουν πρεμιέρα απόψε (22:00 Cytavision) στο Γ’ όμιλο και το πρώτο τους εμπόδιο είναι η Σπάρτα Πράγας την οποία αντιμετωπίζουν στην έδρα της σε μια δύσκολη αποστολή. Το ματς εντάσσεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου και ο Άρης κατέρχεται με ισχυρά κίνητρα, στοχεύοντας να κοιτάξει στα μάτια τον πιο έμπειρο στο ευρωπαϊκό στερέωμα αντίπαλο, για να διεκδικήσει κέρδος στην ιστορική πρεμιέρα του στο Europa League.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ξέρει πολύ καλά ότι καλή αρχή στον όμιλο θα βάλει την ομάδα σε καλύτερα δεδομένα ενόψει της συνέχειας. Οι παίκτες του θα μπουν στο γήπεδο όχι απλά για να απολαύσουν την συμμετοχή στον όμιλο, αλλά με απαιτήσεις και αυτή η ομάδα έδειξε ότι το ταβάνι της μπορεί να είναι ψηλότερα από αυτά που έχει ήδη πετύχει και είναι πάρα πολλά.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση, Μποακί και Μουσούντα είναι έτοιμοι, ενώ θα χρειαστεί λίγες μέρες ακόμα ο Γιαγκό. Ο Σπιλέφσκι διάβασε τον αντίπαλο και ξέρει ότι είναι ένα ματς που κάθε λεπτομέρεια μπορεί να παίξει το ρόλο της. Από τη στιγμή που και η Σπάρτα είναι μια ομάδα που έχει για προσόν την ταχύτητα, σαφώς και θα μετρήσουν οι φυσικές και όχι μόνο αντοχές της κάθε ομάδας και σε αυτό τον τομέα η ομάδα της Λεμεσού έδειξε ότι είναι σε άριστη κατάσταση.