28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • Αράνγκο – Σάκκαρη 0-2: Η Μαρία πέταξε φουριόζα για τα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα

Αράνγκο – Σάκκαρη 0-2: Η Μαρία πέταξε φουριόζα για τα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2023 0 1986 Views

Σίφουνας η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-4) της Εμιλιάνα Αράνκγο και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, όπου θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Γκαρσία.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο.9) έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς νίκησε 2-0 σετ (6-3, 6-4) την Εμιλιάνα Αράνγκο (Νο. 180) και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε ότι είναι ανώτερη σε όλο το κομμάτι του παιχνιδιού και χρειάστηκε 83 λεπτά για να υποτάξει την Κολομβιανή τενίστρια.

Αντίπαλός της στα ημιτελικά θα είναι η Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία (Νο.11 της παγκόσμιας κατατάξης), η οποία στα προημιτελικά επικράτησε της Αζαρένκα.

Το ματς

Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Αράνγκο στο πρώτο σετ, καθώς χρειάστηκε μόλις ένα break για να κερδίσει. Στο τρίτο game έσβησε τρία Break points της Κολομβιανής και κράτησε το σερβίς της και στο τέταρτο έκανε το break.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να τελειώσει το πρώτο σετ στο 6-2, ωστόσο η Κολομβιανή της έσβησε τρία σετ points και έμεινε ζωντανή για να “πέσει’ στο ένατο game.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέβαλε το νόμο της και στο δεύτερο σετ μέχρι και το έκτο game, στο οποίο προηγούταν με 5-1. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα επικρατήσει εύκολα και θα πάρει την πρόκριση, η Αράνγκο ξύπνησε και με τρία συνεχόμενα games μείωσε σε 5-4.

Ωστόσο στο δέκατο και τελευταίο game του αγώνα η Σάκκαρη κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο της και να επικρατήσει με 2-0 σετ.