12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΑΡΠΟΖΗΣ:Να μας δώσει το ποδόσφαιρο πίσω τον σεβασμό που ζητούμε.Δεν καταλάβαμε τι έγινε στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε

ΓΑΡΠΟΖΗΣ:Να μας δώσει το ποδόσφαιρο πίσω τον σεβασμό που ζητούμε.Δεν καταλάβαμε τι έγινε στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2023 0 992 Views

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Οθέλλου Αλέξης Γαρπόζης και μετά την ήττα από την Νέα Σαλαμίνα με 3-2.  

“Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Δεχθήκαμε πρώτοι γκολ. Βγάλαμε αντίδραση. Ισοφαρίσαμε δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αυτά που βλέπουμε και…από μια στατική φάση. Βγήκαμε στο β΄’ μέρος με καλό ποδόσφαιρο, ισοφαρίσαμε. Δεν καταλάβαμε τι έγινε στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε. Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα δεχόμαστε συγχαρητήρια για το ποδόσφαιρο την ομάδα που έχουμε φτιάξει. Το ότι δεν κερδίζουμε αποκλειστικά η ευθύνη είναι δική μου. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε κέρδος. Οι δυο βαθμοί είναι λίγοι σε ότι αφορά τι έχει δείξει αυτή η ομάδα. Το μόνο που ζητάμε σαν ομάδα που δείχνουμε σεβασμό απαιτούμε τον ίδιο σεβασμό. Γίνονται πράγματα τα οποία δεν θα βρω δικαιολογία. Είναι μεγάλη αρχή ο σεβασμός και όταν δίνεις πρέπει να παίρνεις. Δεν θα αλλάξουμε κάτι αγωνιστικά γιατί είμαστε χαρούμενοι από τους παίκτες αλλά θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς στη συνέχεια”

“Εμείς θέλουμε μέσω του Οθέλλου να βγάζουμε αυτό που βγάζουμε. Τα εύσημα τα παίρνουν οι παίκτες. Να μας δώσει το ποδόσφαιρο πίσω τον σεβασμό που ζητούμε”

“Ο κόσμος δεν είναι παλαβός. Είμαι αυτός που είμαι. Θα προσπαθώ μέχρι την τελευταία μέρα. Έτσι μας έμαθαν. Η διοίκηση με στηρίζει και οφείλω να το δώσω πίσω”. 

“Δεχόμαστε εύκολα γκολ. Αυτές τις στημένες βάσεις της συζητούμε πάρα πολύ. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε αρκετά. Πιο καθαρό μυαλό”