19 Ιουνίου, 2024
  • 19 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • Uncategorized
  • Συμφωνία ανταλλαγής διαιτητών KOΠ με Δανία και Κροατία

Συμφωνία ανταλλαγής διαιτητών KOΠ με Δανία και Κροατία

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2023 0 194 Views

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και οι Ομοσπονδίες της Κροατίας και της Δανίας ανανέωσαν σήμερα τη συμφωνία ανταλλαγής διαιτητών η οποία θα ισχύσει για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023 – 2024.

Η υπογραφή των συμφωνιών έγινε στο περιθώριο της συνεδρίας της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA στη Λεμεσό.

Εκ μέρους της ΚΟΠ, τη συμφωνία υπέγραψε ο Πρόεδρος Γιώργος Κούμας. Από πλευράς Δανέζικης Ομοσπονδίας παρών ήταν ο Πρόεδρος Jesper Moller Christensen και από πλευράς της Ομοσπονδίας της Κροατίας ο Αντιπρόεδρος Slavko Prišćan και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Bruno Maric.

Η υπογραφή των συμφωνιών έγινε στην παρουσία του 1ου Αντιπροέδρου της UEFA , Karl-Erik Nilsson ο οποίος, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, συγχάρηκε τις τρεις Ομοσπονδίες για τη μεταξύ τους συνεργασία σε θέματα διαιτησίας.

Παρών ήταν και ο Επικεφαλής Ποδοσφαίρου της UEFA, παλιός Κροάτης διεθνής ποδοσφαιριστής Zvonimir Boban καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Ντομένικο Μεσσίνα.

Limassol, Cyprus- September 25th: UEFA Executive Committee 2023, on September 25th2023. (Photo by Kristian Skeie – UEFA/UEFA via Getty Images)

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ευχαρίστησε τα Ομοσπονδίες της Δανίας και της Κροατίας για τη θετική τους προσέγγιση στην πρωτοβουλία της ΚΟΠ για τη συνεργασία ανταλλαγής διαιτητών ενώ από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών των δύο χώρων τόνισαν πως η ανανέωση της συνεργασίας με την Κύπρο οφείλεται στο γεγονός πως η συμφωνία που εφαρμόστηκε πέρσι, ήταν απόλυτα επιτυχημένη.