13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση βλέπει μπροστά. Ανάμικτα τα συναισθήματα για το Χ με το ΑΠΟΕΛ(Απώλεια η αποβολή του προπονητή που εξέφρασε λύπη και όχι συγνώμη από τον Πίντο)

Η Ανόρθωση βλέπει μπροστά. Ανάμικτα τα συναισθήματα για το Χ με το ΑΠΟΕΛ(Απώλεια η αποβολή του προπονητή που εξέφρασε λύπη και όχι συγνώμη από τον Πίντο)

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2023 0 429 Views

Ανάμικτα συναισθήματα στην Ανόρθωση για το ισόπαλο αποτέλεσμα στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Απόλυτη ικανοποίηση για την αντίδραση της ομάδας μετά που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πέναλτι και για την εμφάνιση της ομάδας που ήταν επιβεβαίωση των δυνατοτήτων της. Όλοι αναγνωρίζουν την ανωτερότητα της Ανόρθωσης στο ντέρμπι και ότι το Χ οφείλεται στην καλή απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Είναι γι αυτό που στενοχωρεί τους πάντες στην ομάδα αφού πήρε μόνο ένα βαθμό ενώ άξιζε τρεις όπως έγινε και κόντρα στη Ν. Σαλαμίνα. Στενοχωρεί επίσης το γεγονός της αποβολής του προπονητή της ομάδας ο οποίος δεν θα είναι τον πάγκο στα παιχνίδια με την ΑΕΛ και τον Άρη. Πήγε θύμα των νεύρων και των τερτιπιών του Σα Πίντο ο οποίος έδειξε ένα κακό χαρακτήρα και στις δηλώσεις μιλώντας υποτιμητικά για το ύψος του Γκαγιέγο και είπε για λόγους εντυπώσεων  ότι του ζήτησε συγνώμη ο προπονητής της Ανόρθωσης(διαψεύδεται) ενώ ο ίδιος που έπρεπε να ζητήσει πρώτος συγνώμη από το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ που πρόσβαλε με την συμπεριφορά του δεν το έπραξε.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν στην Ανόρθωση και για τα συναισθήματα μετά την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ και για την συνέχεια.

Πως σας βρίσκει η επόμενη μέρα του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ; «Μας βρίσκει να σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε, αυτός μας αδικεί με βάση την εικόνα του αγώνα αλλά αυτό δεν αλλάζει, οι δύο βαθμοί δεν επιστρέφονται».

Βγάζει πολύ καλή εικόνα η Ανόρθωση: «Πολλές φορές εξηγήσαμε το πλάνο μας μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό είναι που ικανοποιεί τους περισσότερους. Όσα είπαμε το καλοκαίρι, αυτά συμβαίνουν και ιδιαίτερα στο πως ο προπονητής θέλει την ομάδα να παίζει. Ο τρόπος του προπονητή αρέσει στον κόσμο και μας πάει πολύ καλά. Μας αφήνει ικανοποιημένους η δουλειά που γίνεται και αυτό που βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η Ανόρθωση; «Είμαστε Ανόρθωση και οι στόχοι μας δεν γίνεται να είναι λιγότερο από πρωταγωνιστική. Ο πήχης είναι ψηλά και για τα υπόλοιπα μιλάει το γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Είναι επί της ουσίας ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής. Η παρουσία του στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ ήταν άκρως εντυπωσιακή. Από νωρίς φάνηκε ότι δεν θα αρκούσαν τα εισιτήρια. Όλοι έχουν προσέξει την μαζική υποστήριξη και τους θέλουμε να συνεχίσουν έτσι».

Γνωρίζεις τι έγινε εκεί στην ανάπαυλα με την αποβολή των δύο προπονητών; «Όχι, δεν ήμουν στο σημείο. Καλό είναι να μην συμβαίνουν αυτά. Θα θέλαμε μόνο να κάνουμε μια αναφορά. Όταν προσπαθείς με όσα λες να μειώσεις κάποιον άλλο, τον μόνο που μειώνεις είναι τον εαυτό σου»

Ο κ. Σα Πίντο είπε ότι του ζήτησε συγνώμη ο προπονητής σας: «Δεν ισχύει αυτό. Το μόνο που έκανε ο κ. Γιαγιέγο ήταν να εκφράσει την λύπη του για όσα έγιναν. Ήταν γενικό σχόλιο και δεν αφορούσε κάποιον μεμονωμένα».

Γνωρίζετε τι έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος;  «Τα μελετούν οι αρμόδιοι».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Επιστρέφει ο Παύλος Κορρέα και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του Ιβάν Αρμπολέδα».