7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Πίττας,ο χαρούμενος βασιλιάς της Στοκχόλμης!(βίντεο)

Πίττας,ο χαρούμενος βασιλιάς της Στοκχόλμης!(βίντεο)

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2023 0 1329 Views

Πανευτυχής ήταν ο Ιωάννης Πίττας μετά τη νίκη της ΑΪΚ επί της Τζουργκάντεν (2-0) στο ντέρμπι της Στοκχόλμης, στο οποίο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Ο Κύπριος επιθετικός παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα εκφράζοντας τη χαρά του και εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ήρθε η μεγάλη νίκη για την ομάδα του, με τον δημοσιογράφο να τον χαρακτηρίζει βασιλιά της Στοκχόλμης!

Διαβάστε όσα είπε και δείτε το βίντεο:

«Απίστευτα συναισθήματα. Είμαι τόσο χαρούμενος που κάναμε τους οπαδούς χαρούμενους. Μεγάλη νίκη σε ντέρμπι. Νομίζω δεν υπήρχε κάτι καλύτερο για εμάς τώρα».

Αν είναι το καλύτερο παιχνίδι της ΑΪΚ από τότε που πήγε: «Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο παιχνίδι αλλά νομίζω σήμερα όλοι έδειξαν πάθος, όλοι ήταν στο γήπεδο για 90 λεπτά, αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε».

Τακτικά, γιατί νικήσατε; «Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Ήμασταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο, η Τζουργκάρντεν δεν ήταν στο γήπεδο. Νομίζω κάναμε σπουδαίο παιχνίδι, σπουδαία εμφάνιση, σπουδαία νοοτροπία από όλους, έτσι κερδίσαμε».

Για τη σημασία της νίκης: «Όπως είπα η αυτοπεποίθηση κτίζεται με νίκες. Ειδικά σε ντέρμπι. Χρειαζόμασταν τη νίκη, τους βαθμούς, ήταν πολύ σημαντικό, είμαστε στον σωστό δρόμο τώρα».

Είσαι βασιλιάς της Στοκχόλμης απόψε: «Ναι! Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος, θα το διασκεδάσουμε».

https://x.com/dplus_sportSE/status/1705960996592910475?s=20