4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Κοκκινο στην ΑΕΚ από τη Ν.Σαλαμίνα στην Αρένα (1-1)

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2023 0 3173 Views

 Ιδοπσλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι στην Αρένα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα

Μόλις στο 3’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκ Ντίμερς οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ και ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις το παιχνίδι.

Στο 12’ η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0, με το σουτ του Τόνκια να σταματά στο κάθετο δεξί δοκάρι της εστίας του Μελίσσα.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στην εστία του Πίριτς κατάφεραν ναι ισοφαρίσουν καθώς στο 30΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Ντιακιτέ με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε και πάλι δυνατά και στο 56΄ ο Γκαρσία δεν μπόρεσε να κερδίσει με σουτ τον Μελίσσα, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 62’ χάθηκε νέα τεράστια φάση για τους γηπεδούχους με τον Τόνκια, ο οποίος με ωραία κίνηση μπήκε εντός περιοχής, έκανε το σουτ, όμως έδιωξε ο Μελίσσας. Η ομάδα του Όλτρα σημείωσε γκολ στο 68΄ αλλά το γκολ του Γκαρσία ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ο Πόνς στο 80΄ έχασε νέα ευκαιρία καθώς με κεφαλιά έστειλε ελάχιστα την μπάλα εκτός.

Η Νέα Σαλαμίνα σημείωσε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο β’ μέρος στο 87’ με τον Κονέ εντός περιοχής να κάνει το πλασέ, όμως η μπάλα έφυγε έξω.

AEK: Πίριτς, Ντιουνκού, Γκαλιόλο (75’Κατελάρης), Τόνγκια, Σολ (90+9′ Λόπες), Φαράζ (75’Σάντος), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς (46’Τόμοβιτς), Πονς, Καπτούμ (83’Τρισκόφσκι), Ντίμερς.

Στον πάγκο οι Ερερίν, Τούμπας,Τόμοβιτς, Λέδες, Τρισκόφσκι, Λόπες, Γκάμα, Σάντος, Ρομπέρζ, Σάντσεζ, Μάμας, Κατελάρης.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς (85’Βίκτωρος), Νάρσινγκ (65’Νάρσινγκ), Ντουρμισάι (72’Φερνάντεζ), Μπεχαράνο (72’Κατσιάρης), Καρλίτος, Παπαγεωργίου (46’Μιγκελίτο), Ντορεγκαράι, Λέουκο, Ντιακιτέ.

Στον πάγκο οι Κίσσας, Μιγκελίτο, Φερνάντεζ, Κουζμάνοβιτς, Κουμουρής, Κονέ, Σπυριδάκης, Χριστοδούλου, Βίκτωρος, Έντσον, Κατσιάρης, Κορομά.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τόνγκια / Σεργίου, Παπαγεωργίου, Μπεχαράνο, Ντορεγκαράι, Κατσιάρης.