2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άνετη πεντάρα το ΑΠΟΕΛ .Πέντε σκόρερ …χωρίς  σέντερ φορ!

Άνετη πεντάρα το ΑΠΟΕΛ .Πέντε σκόρερ …χωρίς  σέντερ φορ!

By on 2 Οκτωβρίου, 2023 0 617 Views

Την μεγαλύτερη του φετινή νίκη πανηγύρισε το ΑΠΟΕΛ, την δεύτερη συνεχόμενη, τρίτη στο πρωτάθλημα και μείωσε εκ νέου την διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Οι γαλαζοκίτρινοι έριξαν 5άρα (5-1) στον Εθνικό με γκολ των Μαρκίνιος με πέναλτι, Γαβριήλ, Ντογκαλά, Τσεπάκ και Ζέφτε.Πέντε παίκτες σκόραραν για το ΑΠΟΕΛ χωρίς να είναι κάποιος από αυτούς κλασσικός σένερ φορ και με τον Κβιλιτάια στον πάγκο.

Για τον Εθνικό που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 σκόραρε ο Ντράζιτς.

Ο Μαρκίνιος στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα, ενώ ο Ντράζιτς ισοφάρισε 3 λεπτά μετά. Ο Γαβριήλ στο 28ο λεπτό έβαλε ξανά το ΑΠΟΕΛ σε θέση οδηγού.

Ο Ντογκαλά στο 50ο λεπτό έκανε το 3-1, ενώ στο 71΄ο Τσεπάκ έκανε το 4-1. Στο 82΄ο Βιτάλ έκανε το 5-1.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 4ο λεπτό ο Μαρκίνιος πήρε την μπάλα στην περιοχή, γύρισε, έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι. 2 λεπτά μετά ο Γαβριήλ πήρε την κεφαλιά και κέρδισε ένα κόρνερ, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστή στην εξέλιξη έκανε ένα μακρινό σουτ με τον Μπογκατίνοφ να απομακρύνει.

Στο 20ο λεπτό ο Ντράζιτς ανέτρεψε τον Σαρφό στην περιοχή με το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκίνιος ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0 στο 23ο λεπτό.

Στο 26ο λεπτό ο Ντράζιτς με μακρινό όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 1-1.

Στο 28΄ο Γαβριήλ γύρισε στην περιοχή απο το ύψος του πέναλτι και έκανε το 2-1!

Στο 32΄ο Μπογκατίνοφ σταμάτησε ένα σουτ του Σαρφό, ενώ 8 λεπτά ο τερματοφύλακας του Εθνικού μάζεψε ένα σουτ του Σούσιτς. Στις καθυστερήσεις ο Ντράζιτς είχε ένα άστοχο σουτ.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Λίπσκι στο 50΄με μακρινή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο έξω, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Ντογκαλά πάτησε περιοχή και με όμορφο πλασέ έκανε το 3-1.

Στο 58΄μια εκτέλεση φάουλ του Λίπσκι, βρήκε τον Μπέλετς σε ετοιμότητα.

Στο 61ο λεπτό ο Ντομίγκες έκανε τριπλή αλλαγή με τους Μαρκίνιος, Κρέσπο και Σαρφό να περνούν έξω και τους Πέτροβιτς, Βιγιαφάνες και Εφραίμ να παίρνουν τις θέσεις τους. Στο 69΄ο Εφραίμ είχε ένα άστοχο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο 71΄ο Τσεπάκ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εφραίμ έκανε το 4-1 για το ΑΠΟΕΛ.

Στο 79΄ο Τσεπάκ έπιασε κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απο τα δοκάρια.

Στο 82΄ο Βιτάλ πάτησε περιοχή, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 5-1!

Στο 83΄το σουτ του Εφραίμ πέρασε λίγο έξω, ενώ ακολούθησε δυνατό σουτ του Χριστοφή με τον Μπέλετς να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 90+1 ο Εφραίμ γύρισε στην περιοχή έκανε το σουτ και πήρε ένα κόρνερ. Ένα σουτ του Φετφατζίδη λίγο πριν το τέλος, πέρασε πάνω απο τα δοκάρια.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Ντβάλι, Κρέσπο (62′ Πέτροβιτς), Σούσιτς (72′ Ζέφτε), Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ Σαρφό (62′ Βιγιαφάνες) Ντάλσιο, Ντογκαλά (75΄Φετφατζίδης), Μαρκίνιος (62′ Εφραίμ), Γαβριήλ

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Πέτροβιτς, Καραμανώλης, Ζέφτε, Εφραίμ, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια, Σατσιάς, Καττιρτζής, Φετφατζίδης, Πολυκάρπου, Βρόντης

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκαντίνοφ, Ριστέφσκι, Σπιρόφσκι (52′ Χριστοφή), Ντε Ιριόνδο (73′ Αγγελόπουλος), Περατικός, Λίπσκι, Λομοτέι, Νικολάου (46′ Ιωάννου), Καμπρέρα, Μ.Ηλία (73′ Κ.Ηλία), Ντράζιτς (80′ Πεχλιβάνης)

Στον πάγκο: Μάρκοβιτς, Σταυρινού, Κ.Ηλία, Γκόμες, Πεχλιβάνης, Μπράντονιτς, Μπίκερ, Ένεμ, Ιωάννου, Χριστοφή, , Αγγελόπουλος, Ακσεντίεβιτς

ΓΚΟΛ: 22′ Μαρκίνιος (π.), 28′ Γαβριήλ, 50′ Ντογκαλά, 71′ Τσεπάκ, 82′ Ζέφτε/26′ Νράζιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρκίνιος/Καμπρέρα, Σπιρόφσκι, Νικολάου, Ντε Ιριόνδο, Ιωάννου

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 5.500

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μεταξάς Μιχάλης

4ος Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Χριστοδούλου Μαρία

Παρατηρητής:  Νικολαϊδης Χρίστος