17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μονόδρομος η νίκη για το ΑΠΟΕΛ.Πιθανή επιστροφή του Κβιλιτάια,μέσα ο Γαβριήλ

Μονόδρομος η νίκη για το ΑΠΟΕΛ.Πιθανή επιστροφή του Κβιλιτάια,μέσα ο Γαβριήλ

By on 2 Οκτωβρίου, 2023 0 560 Views

Τα αποτελέσματα τω ανταγωνιστών από τη μία και οι χαμένοι βαθμοί που προηγήθηκαν, δεν αφήνει επιλογές στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ και είναι υποχρεωμένο  να βρει τρόπο να νικήσει το βράδυ στο ΓΣΠ τον Εθνικό Άχνας.(19:00 Cablenet)
Μία αναμέτρηση που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Οι γηπεδούχοι, καλούνται να βελτιώσουν αισθητά την απόδοση τους, ώστε να έχουν πιθανότητες να «κολλήσουν» 2η σερί νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Σα Πίντο, ο οποίος θα έχει και σήμερα την ευθύνη για τον καταρτισμό της 11άδας,(δεν θα είναι στον πάγκο όμως λόγο τιμωρίας και θα κοουτσάρει ο Μοράις την ομάδα) δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές, συγκριτικά με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Πάφος  FC.
Οι τελευτείς πληροφορίες θέλουν τον Κβιλιτάια να είναι έτοιμος να επιστρέψει και να έχει καλές πιθανότητες για την 11άδα.
Ο Γαβριήλ θα είναι έκπληξη αν δεν αρχίσει το ματς. Είτε σαν σέντερ φορ, είτε σαν ακραίος επιθετικός. Για τούτο άλλωστε αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του με τον Οθέλλο, ώστε να αγωνιστεί σήμερα.
Μία πιθανή αρχική 11άδα, αναμένεται να στελεχωθεί από τους: Μπέλετς, Σούσιτς, Τσεπάκ, Ντβάλι, Κρέσπο, Κοσταντίνοφ, Γαβριήλ, (Μαρκίνιος), Ντάλσιο, Κβιλιτάια (Γαβριήλ), Σαρφό, Ντογκαλά.