2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τεσσάρα ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Καρμιωτισσα από το κύπελλο

Με τεσσάρα ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Καρμιωτισσα από το κύπελλο

By on 25 Οκτωβρίου, 2023 0 1987 Views

Ο Ολυμπιακός έκανε την… μίνι-έκπληξη στην Α’ Φάση του Κυπέλλου, αφού κέρδισε στο Μακάρειο την Καρμιώτισσα (4-1) και την απέκλεισε από τον θεσμό, περνώντας αυτός στην επόμενη φάση.

Οι «μαυροπράσινοι» παρόλο που αγωνίζονται φέτος στη Β’ Κατηγορία, έδειξαν απέναντι σε μια ομάδα που παίζει στα «σαλόνια» με πολύ υψηλότερο προϋπολογισμό, ότι διαθέτουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ ικανό να κάνει «ζημιές» στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΚΟΠ, αλλά και να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία άμεσα.

Για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου σκόραραν οι Πάτρικ (18′), Καμίλο (39, 78′) και Ζευκής (88′), ενώ η ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους που είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, είχε βρει το γκολ με αυτογκόλ του Σιμάο (37′).

Ολυμπιακός (Πάμπος Χριστοδούλου): Σίλβα, Φερνάντες, Λόπες, Μπατζί, Φραγκόζο, Χριστοφή, Ντε Λίμα, Οικονομίδης, Ιωάννου, Ανσού, Μανσκαρένχας.

Στον πάγκο: Πέτρου, Χριστοφόρου, Ζεφκής, Ασιμένος, Χαραλάμπους, Παυλίδης, Ναβάρο, Καρβάλιο, Μορέιρα, Φραγκέσκου, Γαβριήλ, Σάντος.

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς, Αβραάμ, Τσουκαλάς, Χριστοφόρου, Θεοδώρου, Φουρ, Λουκίλι, Γκραντινάρου, Νιούπορτ, Μπεν Σαλάμ, Κατσαντώνης.

Στον πάγκο: Ανέστης, Άντος, Μαλόνε, Ντούμπια, Νεοφύτου, Μιχαήλ, Παντελή, Αγγελή, Ματθαίου, Σουκ, Μπενεζέτ.

Στάδιο: Μακάρειο.

Σκόρερ: 18′ Πάτρικ, 39′, 78′ Καμίλο, 88′ Ζευκής / 37′ αυτ. Σιμάο.

Διαιτητής: Δημήτρης Κουμή.

Βοηθοί: Λάμπρος Λάμπρου (α’), Γιώργος Α. Χαραλάμπους (β’), Αιμίλιος Χριστοφή (τέταρτος).

Παρατηρητής διαιτησίας: Σοφία Καραγιώργη.