4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμη για νίκη η Ανόρθωση.Ερωτηματικο μια θέση.(Γεμίζει το γήπεδο για το αντίο στον Κικη Κωνσταντίνου )

Έτοιμη για νίκη η Ανόρθωση.Ερωτηματικο μια θέση.(Γεμίζει το γήπεδο για το αντίο στον Κικη Κωνσταντίνου )

By on 29 Οκτωβρίου, 2023 0 646 Views

Η ετοιμότητα του Καστέλ,με δεδομένη την απουσία του Γκασαμα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του Νταβίντ Γκαγιέγο στην μεσοεπιθετικη γραμμή της Ανορθωσης  ενόψει του αγώνα με την ΑΕΖ.(19:00 Cablenet) Αν ο Ισπανός πάρει φανέλα βασικού, τότε είναι πιθανόν να αγωνιστεί πιο πίσω ο Γουαρίς και να επιστρέψει στο άκρο της επίθεσης ο Φερέιρα.
Σε αντίθετη περίπτωση, αν ο Καστέλ μείνει στον πάγκο, τότε δεν αποκλείεται να πάρει θέση στην κορυφή της γραμμής κρούσης ο Γουαρίς και σ’ αυτό το σενάριο, πιθανότατα θα διατηρηθεί σε ελεύθερο ρόλο ο Φερέιρα, με τους Τσίκο και Παρούτη στα άκρα. Υπάρχει ωστόσο ένα ακόμη σενάριο: να δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Μουσοντά, πίσω από τον επιθετικό.
Ουσιαστικά, τα ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα της Ανορθωσης  αφορούν την επιθετική γραμμή, καθώς για το κέντρο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Μιχάλης Ιωάννου θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Τεχέρα.

Μοναδικός στόχος της Ανορθωσης η νίκη χωρίς να χρειάζονται ανάλυση οι λόγοι.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από νωρίς για το τελετουργικό αποχαιρετισμού του ιστορικού ηγέτη της ομάδας Κική Κωνσταντίνου.Θα παίξουν με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες της Ανορθωσης ενώ θα τηρηθεί μονολεπτος σιγή και κατάθεση λουλουδιών στη φωτογραφία του Κική Κωνσταντίνου η κηδεία του οποίου θα γίνει την Δευτέρα στην Αγία Νάπα στις 3:30μμ