4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Και με τόσες απουσίες, η ομάδα φτιάχνει ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη.Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές…

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Και με τόσες απουσίες, η ομάδα φτιάχνει ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη.Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές…

By on 30 Οκτωβρίου, 2023 0 566 Views

Όλα όσα είπε ο Νταβίντ Γκαγιέγο, προπονητής της Aνόρθωσης , μετά τη λήξη του ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ενάντια στην ΑΕΖ.
Αναλυτικά:
«Με πολλές ευκαιρίες βάλαμε ένα γκολ και ο αντίπαλος με μια ευκαιρία ισοφάρισε. Όταν φτιάχνεις τόσες ευκαιρίες και δεν τελειώνεις το ματς δεν θα νικήσεις. Δεν μπορείς να πεις του παίκτη τελείωσε το, δεν είναι τόσο απλό. Να μην ξεχνάμε πως και ατομικά και ομαδικά η ομάδα μπορεί να κάνει το επιπλέον βήμα. Έχουμε ποιότητα. Θα μπορούσε να ήταν 3-0 το ματς. Δεν παίξαμε καλά αλλά χάσαμε ευκαιρίες. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει στην ψυχολογία». 

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΖ, ανέφερε… 

“Η ομάδα δεν έκανε το καλύτερο της παιχνίδι, αλλά είχε ευκαιρίες. Κι αν αναλύσουμε το παιχνίδι, με βάση τις ευκαιρίες αξίζαμε τη νίκη.

Η ομάδα ήθελε τους τρεις βαθμούς. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αν και είναι δύσκολο με τόσους τραυματίες. Και με τόσες απουσίες, η ομάδα φτιάχνει ευκαιρίες και αξίζει τη νίκη. Είναι μακρύ το πρωτάθλημα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βρούμε τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Όταν λείπουν βασικοί παίκτες, πέφτει το επίπεδο της ομάδας όμως υπάρχουν άλλοι παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να πάρουν τις θέσεις τους και δουλεύουν γι’ αυτό.

Η Ανόρθωση θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, είμαστε η 5η ή η 6η ομάδα σε μπάτζετ. Δεν ξέρω που θα καταλήξουμε, αλλά ξέρω ότι η Ανόρθωση θα πηγαίνει σε κάθε γήπεδο για τη νίκη”.