18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Με επιστροφές  και αλλαγές η  Ανόρθωση στην Πάφο

By on 4 Νοεμβρίου, 2023 0 523 Views

H Aνόρθωση μετά τους χαμένους βαθμούς στον αγώνα με την ΑΕΖ ταξιδεύει στην Πάφο με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πάφος FC (5/11,18:00 Cablenet). Είναι αλήθεια ότι άξιζε τη νίκη η ομάδα του Γκαγιέγο και στον αγώνα με την ΑΕΖ ωστόσο ο τρόπος  που ήρθε η ισοπαλία είναι ένα μάθημα για τους παίκτες ότι χρειάζεται σοβαρότητα στο τελείωμα των φάσεων για να μην χάνονται τόσες ευκαιρίες και στην άμυνα συγκέντρωση σε κάθε φάση αφού πλήρωσε πολλές αδράνειες σε στημένα φέτος. Στο πλευρό της θα έχει τους 850 φίλους της που εξασφάλισαν εισιτήριο.

Ο Γκαγιέγο πάντως έχει και αυτή την βδομάδα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Ο Γκασάμα δεν πρόλαβε αφού δεν προπονήθηκε ικανοποιητικά για να μπορεί να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα ενώ και ο Ιωάννου είχε ένα μικροπρόβλημα αλλά θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.Εκτος με πρόβλημα τραυματισμού και ο Μουσοντα.

Από εκεί και πέρα  επιστροφή του Τεχέρα στη μεσαία γραμμή της Ανόρθωσης στον αγώνα με την Πάφος FC είναι δεδομένη, το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι ποιος εκ των Μιχάλη Ιωάννου-Τιουνέ θα τον πλαισιώσει ή αν θα παραμείνουν και οι δύο δίπλα στον Ισπανό μέσο.

Ο  Καστέλ  λογικά  θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης, και είναι πιθανή η επιστροφή του Φερέιρα στο άκρο δεξιά. Ο Τσίκο στο άλλο άκρο της επίθεσης  με τον Γουαρίς να έχει έναν ελεύθερο ρόλο,πίσω από το Καστέλ. Αν προτιμηθεί σε αυτό το ρόλο ο Γουαρίς τότε ένας εκ των Ιωάννου-Τιουνέ θα μείνει στον πάγκο. Στην άμυνα δεν αναμένεται αλλαγή εκτός  απροόπτου.

 Η ομάδα της Πάφου έχει ταχύτητα και ποιότητα ,προέρχεται από επιτυχία και είναι σε καλή ψυχολογία κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Γκαγιέγο που ανεξάρτητα από τους 11 που θα αγωνιστούν ετοίμασε το πλάνο της τακτικής που θα ακολουθήσει για να μπορέσει η Ανόρθωση να φύγει με κέρδος από τον αγώνα για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.