19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ρεάλ Μαδρίτης: Διέψευσε μέσω ανακοίνωσης πως διαπραγματεύεται με τον Μπαπέ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Διέψευσε μέσω ανακοίνωσης πως διαπραγματεύεται με τον Μπαπέ!

By on 4 Νοεμβρίου, 2023 0 633 Views

Κίνηση που δεν συνηθίζει από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μέσω ανακοίνωσης διέψευσε τις πληροφορίες που την ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με τον Κιλιάν Μπαπέ!
Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει κουραστεί με τα διαρκή σενάρια που την συνδέουν με τον Κιλιάν Μπαπέ και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω επίσημης τοποθέτησης.

Αφορμή στάθηκαν ορισμένα δημοσιεύματα του «El Chiringuito» που ήθελαν τους Μερένγκες να διαπραγματεύονται με τον Γάλλο για τον μισθό του εφόσον αποχωρήσει από την Παρί την επόμενη σεζόν, όμως η απάντηση από πλευράς Ρεάλ δεν άργησε να καταφτάσει.

Σε μια κίνηση – έκπληξη η διοίκηση της Βασίλισσας πήρε θέση και ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του Γάλλου αστέρα, ο οποίος από τον Ιανουάριο βέβαια θα το έχει ελεύθερο για να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

«Δεδομένων των πληροφοριών που εκδόθηκαν πρόσφατα και δημοσιεύθηκαν από διάφορα μέσα ενημέρωσης, στις οποίες υπάρχουν εικασίες για υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη Κιλιάν Μπαπέ και του συλλόγου μας, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να δηλώσει ότι αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς και ότι δεν έχουν γίνει τέτοιες διαπραγματεύσεις με παίκτη που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν» αναφέρεται χαρακτηριστικά.