6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτο ντέρμπι στην έδρα της και μόνο η νίκη βολεύει την ΑΕΚ.Οι σκέψεις Όλτρα για την 11αδα

Πρώτο ντέρμπι στην έδρα της και μόνο η νίκη βολεύει την ΑΕΚ.Οι σκέψεις Όλτρα για την 11αδα

By on 5 Νοεμβρίου, 2023 0 557 Views

Από ντέρμπι σε ντέρμπι τις τελευταίες εβδομάδες για της ομάδες που στοχεύουν τις πρώτες θέσεις και για την ΑΕΚ το σημερινό με το ΑΠΟΕΛ (18:00 Primetel)είναι καθοριστικό λόγω των χαμένων βαθμών σε αγώνες όπου ήταν φαβορί.

Η ισοπαλία με την Oμόνοια όπως και αυτή με την Πάφο εκτός έδρας,δεν χαρακτηρίστηκε κακό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο ίδιος ο Χοσέ Λουίς Όλτρα.Στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ  όμως, δεν χωράει άλλη ισοπαλία.
Η ομάδα της Λάρνακας χρειάζεται μόνο νίκες, αν θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην «Αρένα», θέλει οπωσδήποτε να πάρει τους τρεις βαθμούς, ώστε ταυτόχρονα να αποκτήσει και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ μια επιτυχία θα συμβάλει στο να επανακτήσει μέρος της εμπιστοσύνης από τον κόσμο της.
Ο κόουτς ενδέχεται να επαναφέρει τον Άνχελ Γκαρσία στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεξιά θα πάρει θέση ο Ντιούνκου, με Τόμοβιτς-Ρομπέρζ στα στόπερ και τον Πίριτς στο τέρμα. Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Λέδες-Καπτούμ, με τους Φαράζ και Τόνγκια στα άκρα, έχοντας τον Ντίμερς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σολ.