17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είναι μακρύς ο δρόμος, τώρα ξεκινήσαμε.Aν άκουγα αυτά που λέγονται, θα έπρεπε να κάνω 10 αλλαγές

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είναι μακρύς ο δρόμος, τώρα ξεκινήσαμε.Aν άκουγα αυτά που λέγονται, θα έπρεπε να κάνω 10 αλλαγές

By on 5 Νοεμβρίου, 2023 0 538 Views

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί του Απόλλωνα:

Αρχικά: “Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Καταφέραμε και σκοράραμε στην πρώτη φάση και αυτό βοήθησε πάρα πολύ για να μπούμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι, είναι μακρύς ο δρόμος. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε, έρχεται ακόμα ένα ντέρμπι που θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που μας στήριξε από το 1ο λεπτό”

Για το γεγονός πως είναι η μόνη αήττητη ομάδα: “Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα, είναι αρκετά δύσκολο. Είναι μακρύς ο δρόμος, τώρα ξεκινήσαμε”.

Για το γεγονός πως κέρδισε πρώτη φορά τον Απόλλωνα: “Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα για εμένα. Δεν δίνω αφορμή, κάνω την δουλειά μου. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και βλέπουμε την συνέχεια”.

Για το γεγονός πως δεν δέχτηκε γκολ σε τρία σερί παιχνίδια: “Είναι σημαντικό γιατί σαν σύνολο μας στοίχισαν τα παιχνίδια που δεχτήκαμε αρκετά γκολ. Σαν σύνολο δουλέψαμε και κράτησαν τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο αρκετά καλά”. 

Για την κριτική που δέχτηκε ο Λοΐζου: “Πρέπει να αρχίσει να μην ακούει τις κριτικές. Όπως και εγώ, αν άκουγα αυτά που λέγονται, θα έπρεπε να κάνω 10 αλλαγές. Ο Λοΐζος δούλεψε πάρα πολύ, όπως και ο Κουλιμπαλί”.

Για τον Κασάμα: “Είχε μία πολύ βαριά ίωση. Ελπίζω να γίνει καλά, να τον έχουμε στο επόμενο παιχνίδι”