19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • VAR: Νέα γωνία του γκολ της Νιούκαστλ εξόργισε περισσότερο τους οπαδούς της Άρσεναλ

VAR: Νέα γωνία του γκολ της Νιούκαστλ εξόργισε περισσότερο τους οπαδούς της Άρσεναλ

By on 5 Νοεμβρίου, 2023 0 933 Views

Μια νέα οπτική γωνία από το αμφισβητούμενο γκολ της Νιουκάστλ έχει γίνει viral και οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι έξω φρενών!

Η Νιουκάστλ «ανάγκασε» την Άρσεναλ στην πρώτη της φετινή ήττα, χάρη ωστόσο σε ένα τέρμα που δεδομένα θα σηκώσει πολλή κουβέντα. Ο προπονητής των Gunners Μικέλ Αρτέτα ξέσπασε κατά της διαιτησίας για το αμφισβητούμενο γκολ του Γκόρντον, το οποίο ελέγχθηκε για άουτ, επιθετικό φάουλ και οφσάιντ (!) όμως εν τέλει μέτρησε από το VAR.

Οι Magpies πήραν τους τρεις βαθμούς στο St James’ Park μετά από μια σκληρή αναμέτρηση με τους Gunners, κερδίζοντας 1-0, με τις εντάσεις να μη λείπουν ήδη από το πρώτο ημίχρονο, με πολλούς οπαδούς να πιστεύουν ότι ο Μπρούνο Γκιμαράες θα έπρεπε να είχε αποβληθεί επειδή χτύπησε με αγκώνα τον Ζορζίνιο στο πρόσωπο. Ωστόσο, το VAR δεν παρενέβη, εξοργίζοντας τους οπαδούς της Άρσεναλ.

Στη συνέχεια, το VAR μπήκε στο επίκεντρο για άλλη μια φορά όταν ο Γκόρντον έδωσε το προβάδισμα στους Magpies.Έπειτα από σέντρα στην περιοχή και άστοχη έξοδο του Ράγια, ο Ζοέλιντον έστρωσε στον Γκόρντον που σκόραρε σε κενή εστία, με το VAR να πιάνει δουλειά και να εξετάζει τη φάση για τέσσερις πιθανές παραβάσεις! 

Εδώ το αμφιλεγόμενο τέρμα των γηπεδούχων:

https://x.com/hellfootball_/status/1721017891334873448?s=20

Εδώ η στιγμή που φαίνεται η μπάλα να έχει βγει από τον αγωνιστικό χώρο στην αρχή της φάσης:

α