3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα “Γαλακτοκομικά Λανίτης” χορηγός διατροφής των Πρωταθλημάτων Grassroots 

Τα “Γαλακτοκομικά Λανίτης” χορηγός διατροφής των Πρωταθλημάτων Grassroots 

By on 11 Νοεμβρίου, 2023 0 1157 Views

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απέκτησε νέο “συμπαίκτη” στη μεγαλύτερη της διοργάνωση, τα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots Mikel.

Τα Γαλακτοκομικά Λανίτης είναι από σήμερα ο Χορηγός Διατροφής των Πρωταθλημάτων Grassroots, ενισχύοντας την προσπάθεια της ΚΟΠ για να περάσουν στα παιδιά τα σωστά μηνύματα όσον αφορά την υγιεινή διατροφή και την άθληση, κάτι που αποτελεί ένα από τους βασικούς στόχους των Παιδικών Πρωταθλημάτων. 

Η ανακοίνωση της συμφωνίας έγινε το πρωί του Σαββάτου στα γήπεδα Central Park στη Λευκωσία, εκεί όπου κάθε Σάββατο πρωί εκατοντάδες παιδιά απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα στο πλαίσιο των Πρωταθλημάτων Grassroots Mikel. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και ο Λούης Κάγκας,  Senior Brand Manager της CCH Brands καθώς και ο Τηλέμαχος Τηλεμάχου εκ μέρους της Mikel Coffee Company, μεγάλου χορηγού των Πρωταθλημάτων Grassroots. 

“Ευχαριστούμε τα Γαλακτοκομικά Λανίτης για την στήριξη τους στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots και είμαστε σίγουροι πως σήμερα αρχίζει μια συνεργασία που θα αποφέρει αμοιβαία οφέλη. Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είμαστε περήφανοι για τα παιδικά μας πρωταθλήματα, μέσων των οποίων χιλιάδες παιδιά έχουν την ευκαιρία της υγιούς ενασχόλησης με το αγαπημένο τους άθλημα” δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ για να προσθέσει:.

“Πέραν των 10.000 παιδιών συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και είναι μια υγιής διοργάνωση την οποία ως ΚΟΠ θα διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Με την ευκαιρία, ευχαριστούμε και τα Mikel που για μια τετραετία τώρα είναι ο μεγάλος χορηγός των Πρωταθλημάτων Grassroots και εύχομαι αυτή η συνεργασία να κρατήσει για τα πολλά επόμενα χρόνια”. 

«Είναι τεράστια η χαρά μας που τα ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΛΑΝΙΤΗΣ, στηρίζουν ως Χορηγός Διατροφής τις διοργανώσεις Grassroots της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, και που μέσω αυτής της ενέργειας  γινόμαστε συμπαίχτες με τους αυριανούς πρωταθλητές μας» δήλωσε ο κ. Κάγκας, για να προσθέσει:

«Οι στόχοι του προγράμματος Grassroots είναι απολύτως συμβατοί με τους στόχους και τη φιλοσοφία της εταιρείας μας, καθώς βασίζονται στη συνεργασία, στο fair play, στην οργάνωση και στον αλληλοσεβασμό. Αυτοί ακριβώς οι στόχοι μας φέρνουν σήμερα εδώ, μαζί με την ανάγκη μας να προσφέρουμε ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα, που χαρίζουν ενέργεια και δύναμη για τη διαδρομή προς την κορυφή.   

Μαζί σε κάθε γκολ και κάθε προσπάθεια, τα ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΛΑΝΙΤΗΣ στηρίζουν τα παιδιά και το πρόγραμμα Grassroots ως Υπερήφανος Χορηγός Διατροφής, μα πάνω απ’ όλα ως συμπαίκτης»

Από την πλευρά του, ο Τηλέμαχος Τηλεμάχου εξέφρασε τη χαρά του που τα Mikel είναι ο μεγάλος χορηγός των Πρωταθλημάτων Grasroots, μιας διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια, βάζοντας τις βάσεις για να αποτελέσουν ένα υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας όταν θα ενηλικιωθουν.