9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια τίμησε τους αιώνιους πιστούς!(φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στο Ηλίας Πούλλος για τους γηραιότερους κατόχους διαρκείας)

Η Ομόνοια τίμησε τους αιώνιους πιστούς!(φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στο Ηλίας Πούλλος για τους γηραιότερους κατόχους διαρκείας)

By on 22 Νοεμβρίου, 2023 0 1181 Views

Η Oμόνοια τίμησε τους γηραιότερους κατόχους διαρκείας σε μια εκδήλωση στο «Ηλίας Πούλλος» και οι πράσινοι δημοσίευσαν φωτορερπορτάζ.

Η Ομόνοια ενημερώνει:

Την τιμή να φιλοξενήσουμε στο «Ηλίας Πούλλος» τους γηραιότερους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας είχαμε χτες, τους οποίους με μεγάλη χαρά τιμήσαμε για τη διαχρονική πίστη και αφοσίωση προς την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η ενέργεια αυτή «γεννήθηκε» από την ανάγκη που νιώσαμε για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ από την ημέρα της ίδρυσής της. Επικοινωνήσαμε με ηλικιωμένους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας, ηλικίας 80 χρονών και άνω, τους οποίους προσκαλέσαμε στο προπονητικό μας κέντρο ώστε να γνωριστούμε από κοντά, να ακούσουμε τις σκέψεις και τις απόψεις τους, αλλά και να τους τιμήσουμε. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε και να τους δείξουμε την απεριόριστη εκτίμησή μας.

Το ραντεβού διευθετήθηκε για χθες (21/11) και ήταν σχεδόν όλοι εκεί. Όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν λόγω δυσκολιών ή άλλων υποχρεώσεων, θα προσκληθούν σύντομα για να λάβουν την τιμή που τους αξίζει.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης Διοίκηση, Τεχνική Ηγεσία και Ποδοσφαιριστές τους καλωσόρισαν στο «Ηλίας Πούλλος», τους ευχαρίστησαν για όσα έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τους διαβεβαίωσαν ότι η ομάδα πάντοτε θα παίζει πρώτα για τον κόσμο και την ιστορία της.

Σε όλους ανεξαιρέτως προσφέρθηκε τιμητική πλακέτα και επίσημη αγωνιστική εμφάνιση με τον αριθμό 12 και το όνομα του καθενός ξεχωριστά. Έπειτα φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και ακολούθως οι προσκεκλημένοι μας μίλησαν στο OFC TV για την εμπειρία που έζησαν, όπως ασφαλώς και για την αγαπημένη τους ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ήταν μια υπέροχη ημέρα που κανείς μας δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Το παρελθόν μας, φάρος μας για το μέλλον!