5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΛ ζητά την αλλαγή του διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΚ

Η ΑΕΛ ζητά την αλλαγή του διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΚ

By on 24 Νοεμβρίου, 2023 0 1973 Views

Ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΛ, κατά του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Ντομένικο Μεσίνα σχετικά με τον ορισμό του Κωνσταντίνου Φωτίου ως διαιτητή στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ δια της παρούσης ανακοίνωσης εκφράζουμε τη πλήρη απογοήτευση μας και την ενόχληση μας για τον ορισμό του διαιτητή Κωνσταντίνου Φωτίου στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ.

Προφανώς ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας (σ.σ. Ντομένικο Μεσίνα) δεν έχει ενημερωθεί για τα «κατορθώματα» του συγκεκριμένου διαιτητή στον περσινό αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ.

Λόγω της σημαντικότητας και της κρισιμότητας του αγώνα και για τις δυο ομάδες ζητούμε από την ΚΟΠ την άμεση αντικατάσταση του συγκεκριμένου διαιτητή.

Ζητούμε από την Ομοσπονδία τον ορισμό ενός διαιτητή ο οποίος θα μπορεί να διασφαλίσει την διεξαγωγή του αγώνα με αμεροληψία.

Μέχρι στιγμής στη φετινή σαιζόν δεν έχουμε συζητήσει δημόσια για τα θέματα διαιτησίας ωστόσο θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος ορισμός είναι προκλητικός για το Σωματείο μας και τον κόσμο της ομάδας μας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού