9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μεγάλη πρόκληση για το ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Άρη.Εκτός Ντβάλι-Βιγιαφάνες.Δεν αναμένονται αλλαγές στην 11αδα

Μεγάλη πρόκληση για το ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Άρη.Εκτός Ντβάλι-Βιγιαφάνες.Δεν αναμένονται αλλαγές στην 11αδα

By on 25 Νοεμβρίου, 2023 0 428 Views

Το AΠΟΕΛ έχει ενώπιον του προκλήσεις ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη στη Λεμεσό. (25/11,19:00 Cytavision)Το βασικότερο και κυριότερο είναι να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς που θα τον κρατήσουν μόνο στην κορυφή και θα του επιτρέψουν να ανοίξει τη διαφορά από τους περσινούς πρωταθλητές στους έξι βαθμούς, πετυχαίνοντας, παράλληλα, την 8η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.
Πλην των πιο πάνω, θέλει να «σπάσει το ρόδι» και να σημειώσει την πρώτη του επιτυχία στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», κάτι που δεν έκανε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο-από τον Δεκέμβριο του 2022, όταν άνοιξε τις…πύλες του το νέο γήπεδο της Λεμεσού.
Ο (τιμωρημένος) Σα Πίντο, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντβάλι και Βιγιαφάνες, με την προϋπόθεση πάντα πως δεν θα τύχει κάτι απρόοπτο.
Ο Πορτογάλος προπονητής που για άλλη μια φορά θα είναι ψηλά…και θα έχει τον Ντομίνγκες στον πάγκο,δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό του σχήμα, και το ΑΠΟΕΛ   θα παραταχθεί όπως έπαιξε κόντρα στην ΑΕΛ .
Δηλαδή, οι ΜπέλετςΤσεπάκΒιτάλΠέτροβιτςΚρέσποΚοσταντίνοφΜαρκίνιοςΝτάλσιοΚβιλιτάιαΣαρφό και Ντογκαλά, θα βρεθούν (πλην απροόπτου) στην 11άδα.