18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Οι αλλαγές στην 11αδα δεν αλλάζουν το πλάνο τακτικής  του Γκαγιέγο

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Οι αλλαγές στην 11αδα δεν αλλάζουν το πλάνο τακτικής  του Γκαγιέγο

By on 26 Νοεμβρίου, 2023 0 398 Views

Για την Ανόρθωση το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα (19:00 Cytavision)ήταν σημαντικό ούτως ή άλλως αλλά τα αποτελέσματα του Σαββάτου δίδουν ένα επιπλέον κίνητρο αφού με διπλό στη Λεμεσό, θα μειώσει την απόσταση από την κορυφή στο -2. Ο Γκαγιέγο ωστόσο προετοίμασε την ομάδα του για να πάει στη Λεμεσό με στόχο τη νίκη. Η χαρά της νίκης επί της Ομόνοιας μετριάστηκε από τα νέα για την υγεία του Φερέρ σε ανθρώπινο επίπεδο ωστόσο η καλή αγωνιστική ψυχολογία δεν θα επηρεαστεί. Αντίθετα όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να αφιερώσουν επιτυχία στον συμπαίκτη τους που αρχίζει θεραπεία.

Οι δυσκολίες του αγώνα δεδομένες με τον Απόλλωνα να διψά για νίκη αφού αγνοεί την επιτυχία για τρία παιχνίδια σερί. Σίγουρα θα είναι  ένα δύσκολο ντέρμπι όπως είναι πάντα οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων και ο Γκαγιέγο με την δικήν του συνταγή τακτικής και στρατηγικής στοχεύει τη νίκη στο γήπεδο που φέτος κέρδισε ήδη την ΑΕΛ.

Στην 11αδα σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές. Την θέση του Φερέρ θα πάρει ένας  εκ των Μαρμούκ-Κορρέα ενώ ο Καστέλ ίσως επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Γκασάμα ίσως βρεθεί ξανά στο αρχικό σχήμα εκτός αν υπάρξει διαφοροποίηση του πλάνου στην επίθεση από τον Γκαγιέγο.

Ο Ιωάννου δεν θα είναι σε ετοιμότητα να παίξει οπότε παραμένουν Τιουνιέ-Τεχέρα στην μεσαία γραμμή και παραμένει ερωτηματικό ποιος θα έχει ρόλο μπροστά από τους δύο με τον Γουαρίς να έχει τον πρώτο λόγο αλλά δεν αποκλείεται κάποια διαφοροποίηση.

Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας είναι ο Χυσοστόμου στον οποίο μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής του.

Όποιοι και να επιλεγούν ο Γκαγιέγο θα ακολουθήσει την τακτική του δίνοντας βάρος στο ομαδικό πνεύμα του παιχνιδιού της ομάδας έχοντας και την στήριξη των οπαδών της ομάδας που πήραν εισιτήριο για το πέταλο.