2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συμβιβασμός στο Αμμόχωστος 2-2.Με αυτογκόλ στο 91΄ έχασε τη νίκη η Ν.Σαλαμίνα που έμεινε με 10 στο 88΄

Συμβιβασμός στο Αμμόχωστος 2-2.Με αυτογκόλ στο 91΄ έχασε τη νίκη η Ν.Σαλαμίνα που έμεινε με 10 στο 88΄

By on 26 Νοεμβρίου, 2023 0 1511 Views

Δεν είχε νικητή ο αγώνας της ΑΕΖ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με τον αγώνα να λήγει στο 2-2.

Οι «πράσινοι» στο 12′ άνοιξαν το σκορ με τον Ντιγκινί με τους «κόκκινους» να απαντούν με τα γκολ των Κατσιάρη στο 21′ και Ντουρμισάι στο 54′. Η ΑΕΖ στο 90+1 κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με αυτογκόλ του Σεργίου ενώ η Ν.Σαλαμίνα από το 88΄αγωνίζετο με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Μπεχαρίνο

A’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μπήκε καλύτερα στον αγώνα η ΑΕΖ και προσπάθησε να βάλει πίεση στη Νέα Σαλαμίνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 12ο λεπτό η ομάδα από το Ζακάκι να κερδίσει πέναλτι για χέρι του Κονατέ στη περιοχή και στο 13ο λεπτό ο Ντιγκινί να το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0.

Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση και στο 18′ είχαν καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Ντορεγκαράι να σταματά στον Μπέκερ.

Στο 21′ ο Κατσιάρης μετά από φάση διαρκείας στα τετράγωνα της ΑΕΖ έβαλε το πόδι, πρόλαβε τον Ντελμίρο και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1 .

Λίγο πριν το 40′ ο Ρέινολτς από πλάγια θέση είδε το πλασέ του να σταματά στον Μελίσσα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ντιγκινί έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια από καλή θέση.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Ο Ντουρμισάι που πέρασε στον αγώνα στο 46′ πήρε κάθετη από τον Κατσιάρη, με όμορφη ενέργεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ στο 54′ σκόραρε για το 2-1 της Νέας Σαλαμίνας.

Στο 55′ ο Ντιγκινί είδε την κεφαλιά του να σταματά στον Μελίσσα ενώ το σουτ του Ντουρμισάι στο 60′ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 74′ ο Κάστρο προσπάθησε να νικήσει τον Μελίσσα με απευθείας φάουλ όμως ο κίπερ της Νέας Σαλαμίνα έδιωξε δύσκολα.

Στο 88΄ο Μπεχαράνο

Με το ρολόι να γράφει 90+1 η ΑΕΖ κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει σημαντικό βαθμό με αυτογκόλ του Σεργίου σε μια άτυχη στιγμή.

Στην εκπνοή ο Ντιακιτέ είδε την κεφαλιά του να καταλήγει στον Μπέκερ.

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστέλης (Φράνγκος 91′), Αντωνίου, Σαρφό, Ντελμίρο, Κάστρο, Ρέινολτς (Σίφνεος 72′), Χατζηβασίλης (Ρόκα 72′), Ρουίθ, Ντιγκινί, Γιουσούφ (Ιωσηφίδης 51′)

Πάγκος: Μιλοσάβλιεβιτς, Αντωνίου Κ., Φοστάβε, Χριστοφή, Ρόκα Σάντος, Βάλντι, Μιχαηλίδης, Φράγκος, Ελευθερίου, Σίφνεος, Χρίστου, Ιωσηφίδης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Ντάτκοβιτς (Βίκτωρος 34′), Ντιακιτέ, Σεργίου, Ντορεγκαράι, Νάρσιγκ, Κονατέ (Λέουκο 46′), Κουσμάνοβιτς (Ντουρμισάι 46′), Μπεχαράνο, Κονέ (Παπαγεωργίου 81′) , Κατσιάρης

Πάγκος: Κίσσας, Κατσικάς, Τσελέα, Μιγκελίτο, Ντουρμισάι, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Λέουκο, Χριστοδούλου, Έντσον, Βίκτωρος, Κορομά

Κίτρινες: Νάρσιγκ, Λέουκο, Βίκτωρος – Γιουσούφ, Κάστρο,

Κόκκινες: Μπεχαράνο(88΄2η κίτρινη)