5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Αυτό που υπόσχομαι στον κόσμο είναι ότι θα βλέπουν κάθε εβδομάδα μια καλύτερη ΑΕΚ

MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Αυτό που υπόσχομαι στον κόσμο είναι ότι θα βλέπουν κάθε εβδομάδα μια καλύτερη ΑΕΚ

By on 27 Νοεμβρίου, 2023 0 650 Views

Μετά τη νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ ο Ραν Μπεν Σιμόν δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο. Θα αλλάξουμε πολλά και θέλουμε χρόνο για να αποδώσουν αυτά. Αυτό που υπόσχομαι στον κόσμο είναι ότι θα βλέπουν κάθε εβδομάδα μια καλύτερη ΑΕΚ. Είδα πάθος σήμερα και είναι καλό σημάδι. Κάναμε αρκετά λάθη, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα αλλά το ευτύχημα είναι ότι νικήσαμε και έχουμε καλή ατμόσφαιρα ενόψει της συνέχειας»

Έτσι θα βλέπουμε την ΑΕΚ να παίζει, με αυτό το σύστημα; «Έχουμε κατά νου διάφορα συστήματα. Από τακτικής άποψης κάθε εβδομάδα περιμένω να είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Είμαστε καλή ομάδα αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτερη. Σήμερα δεν θα πάω να πανηγυρίσω με τους παίκτες αλλά θα δουλέψω για να αλλάξουμε τα πράγματα και να παρουσιαστούμε καλύτερα».

Πόσο απέχει η ομάδα της ΑΕΚ από αυτήν που θέλει να φτιάξει και να βλέπει; «Πραγματικά δεν ξέρω. Κάποιες φορές η βελτίωση παίρνει χρόνο, κάποιες φορές έρχεται πιο σύντομα. Εγώ θα πιέσω να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά. Οι παίκτες καθημερινά δείχνουν να αντιλαμβάνονται που είμαστε και είμαι αισιόδοξος».

Αν ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Φαράζ: «Ο Ιμάντ καταναλώνει αρκετή ενέργεια, έχουμε στο μυαλό και το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Μια αλλαγή δεν γίνεται πάντα αναγκαστικά ή όταν κάποιος δεν έχει καλή απόδοση. Κάποιες φορές θα κάνουμε αλλαγές που εκείνη την ώρα να μην αντιλαμβάνεται κάποιος γιατί έγιναν».