18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Nέο πλήγμα με Φραν Γκαρσία στην Ανόρθωση. Νοκ-άουτ με ρήξη χιαστί συνδέσμων

Nέο πλήγμα με Φραν Γκαρσία στην Ανόρθωση. Νοκ-άουτ με ρήξη χιαστί συνδέσμων

By on 27 Νοεμβρίου, 2023 0 401 Views

Σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Φραν Γκαρσία.

Ο Ισπανός που αποχώρησε τραυματίας στο 80′ της αναμέτρησης, πέρασε από εξειδικευμένες εξετάσεις που δυστυχώς έδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστί συνδέσμων.

Ως εκ τούτου ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.Η παραμονή του Κίκο αποδεικνύεται τελικά ευχής έργο για την Ανόρθωση αφού μαζί με τον Κορέια θα είναι οι δύο που θα καλύπτουν το αριστερό άκρο της άμυνας.

Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της «Κυρίας»:
«Ενημερώνουμε πως ο ποδοσφαιριστής μας Fran Garcia έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμoυ που θα τον κρατήσει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης. Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το επόμενο διάστημα.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στα γήπεδα!»

Eίναι ακόμα ένα σοβαρό πλήγμα τραυματισμού στην Ανόρθωση φέτος.

Την περασμένη βδομάδα ανακοινώθηκε το πρόβλημα υγείας του Φερέρ που ουσιαστικά και αυτός όπως ο Γκαρσία δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Σοβαρός τραυματισμός στον ώμο έθεσε εκτός δράσης τον Γκερέρο που ελπίζεται να επιστρέψει εντός Δεκεμβρίου ενώ τραυματισμός ταλαιπωρεί και τον Καστέλ που δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται με πλήρη ετοιμότητα για 90 λεπτά. Στην αρχή της περιόδου πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε και με τον Κάργα ενώ δεν μπήκε ακόμα στην ομάδα ο Κ.Αρτυματάς που κουβαλά τραυματισμό από την περασμένη χρονιά. Επίσης ο Χρυσσοστόμου εδώ και λίγες βδομάδες τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Παρόλα αυτά τα προβλήματα ο Γκαγιέγο οδηγεί μαεστρικά την ομάδα παίζοντας με τον ίδιο αγωνιστικό τρόπο κυριαρχίας στα παιχνίδια κυνηγόντας πάντα τη νίκη