20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμος ο Άρης με στόχο να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Χωρίς φόβο απέναντι στη Ρέιντζερς(22:00 Cytavision)

Έτοιμος ο Άρης με στόχο να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Χωρίς φόβο απέναντι στη Ρέιντζερς(22:00 Cytavision)

By on 30 Νοεμβρίου, 2023 0 239 Views

O προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μίλησε για τον σημερινό αγώνα με την Ρέιντζερς στην Γλασκώβη(22:00 Cytavision)και έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας του και τους στόχους της ομάδας.Στόχος είναι ο Άρης να πάιξει καλά να είανι ανταγωνιστικός και στο βάθος η ελπίδα για συνέχεια στην Ευρωπαϊκή πορεία.

Η πρώτη τοποθέτηση του Σπιλέφσκι: «Είναι ευχαρίστηση μου που είμαι εδώ, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Αύριο είναι ένα ακόμη μάθημα για μας. Έχουμε θετικά συναισθήματα, ελπίζω να μην φοβηθούν τα παιδιά. Ξέρουν τι να περιμένουν και είμαστε πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Χαίρομαι που είμαστε εδώ και ανυπομονώ να παίξουμε, είμαστε πανέτοιμοι και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και το γεγονός ότι οι Ρέιντζερς έχουν νέο προπονητή: «Σίγουρα οι παίκτες είναι ίδιοι, όμως ένας νέος προπονητής φέρνει ένα νέο πνεύμα. Οι παίκτες μας έχουν την εμπειρία, είναι τεχνικά έτοιμοι. Ξέρουμε τι πίεση θα περιμένουμε, δεν χάνουμε κάποιον αγώνα, απλά μαθαίνουμε από αυτόν».

Για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο: «Είναι δύσκολο, όμως έχουμε παίκτες που έπαιξαν σε μεγάλες διοργανώσεις, θέλω όλοι να το απολαύσουν».

Για την πλάκα που έγινε στα ΜΚΔ μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Εγώ ως προπονητής είμαι ταπεινός, προτιμώ ν’απολαμβάνω τις νίκες μου πιο σιωπηλά».

Τι σημαίνει για τον ίδιο ως προπονητή να κερδίσει ξανά τους Ρέιντζερς: «Υπάρχει σεβασμός, είναι μία εμπειρία. Το να αντιπροσωπεύω τον Άρη και την Κύπρο είναι μεγάλη ευκαιρία, ξέρετε τι είναι ο Άρης. Είμαι περήφανος».