3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ:Ο Σα Πίντο είναι ικανοποιημένος από την αφοσίωση των παικτών

ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ:Ο Σα Πίντο είναι ικανοποιημένος από την αφοσίωση των παικτών

By on 9 Δεκεμβρίου, 2023 0 729 Views

Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκεζ, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ήταν μια φανταστική νίκη. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Ήμασταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό. Σκοράραμε, δημιουργήσαμε, μπορούσαμε και για δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος. Δεχθήκαμε το γκολ αλλά δεν επηρεαστήκαμε. Η νίκη είναι σημαντική, γιατί πάμε ξανά μόνοι στην κορυφή και περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα. Ο Σα Πίντο είναι ικανοποιημένος από την αφοσίωση των παικτών» είπε αρχικά και πρόσθεσε για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί:
«Ξέρουμε την σημαντικότητα και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτά. Τα ματς αυτά κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να κρατήσεις σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές».
Για τις 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια, πρόσθεσε: «Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Υπάρχει πρόοδος στην ομάδα σε ένα πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα, με 7 ομάδες που ανταγωνίζονται για τον τίτλο. Υπάρχει πάντα η ευκαιρία για βελτίωση. Το σημαντικό είναι ότι ακόμα και οι παίκτες που δεν παίζουν, νιώθουν μέρος του συνόλου».
Για τον Μπεν: «Δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, ακολουθεί το ιατρικό πρόγραμμα. Είναι θέμα του ιατρικού επιτελείου το πότε θα μπορέσει να προπονηθεί