2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μπαρτσελόνα: Νεύρα ανάμεσα σε Λεβαντόφσκι και Ραφίνια για ένα φάουλ(video)

Μπαρτσελόνα: Νεύρα ανάμεσα σε Λεβαντόφσκι και Ραφίνια για ένα φάουλ(video)

By on 11 Δεκεμβρίου, 2023 0 719 Views

Άσχημο μοιάζει να βρίσκεται το κλίμα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα με τους Ραφίνια και Λεβαντόφσκι να έρχονται σε έναν… μίνι διαπληκτισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τζιρόνα για μια εκτέλεση φάουλ.

Σε συνεχόμενα σκωτσέζικα ντους μπαίνει η Μπαρτσελόνα, καθώς μια εβδομάδα μετά το τεράστιο «τρίποντο» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, οι «μπλαουγκράνα»… προσγειώθηκαν απότομα, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 4-2 από τη φοβερή και τρομερή Τζιρόνα.

Μια αναμέτρηση η οποία επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τα πολλά προβλήματα που έχει η Μπαρτσελόνα από τη μετάβαση σε άμυνα και επίθεση, καθώς η ομάδα του Μίτσελ σε κάθε κόντρα δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ. Το κλίμα ωστόσο στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα μοιάζει να είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο Τσάβι, κάτι που αποδείχθηκε και χθες.

Συγκεκριμένα, σε ένα φάουλ που κέρδισαν οι «μπλαουγκράνα» στο δεύτερο ημίχρονο, Ραφίνια και Λεβαντόφσκι άνοιξαν κουβέντα σε υψηλούς τόνους. Ο Λεβαντόφσκι που είχε κερδίσει το φάουλ, είχε στήσει την μπάλα και είχε προετοιμαστεί για την εκτέλεση, με τον Ραφίνια ωστόσο να το εκτελεί «ετσιθελικά», αστοχώντας απελπιστικά.

https://x.com/BarcaNotes/status/1734029332123615663?s=20

Η κίνηση αυτή έφερε την αντίδραση του Πολωνού ο οποίος με χαρακτηριστικές κινήσεις και εκφράσεις έδειξε τη δυσαρέσκεια του και τον εκνευρισμό του, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ ωστόσο να μη δίνει συνέχεια.

https://x.com/MrDesahogo18/status/1733981352305783167?s=20