2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Πρόεδρος Ανκαρακουτσού για το χαστούκι στο διαιτητή: «Ηθελα να τον φτύσω, έμεινε όρθιος 5-10” , έμεινε όρθιος 5-10” και μετά έπεσε»

Πρόεδρος Ανκαρακουτσού για το χαστούκι στο διαιτητή: «Ηθελα να τον φτύσω, έμεινε όρθιος 5-10” , έμεινε όρθιος 5-10” και μετά έπεσε»

By on 12 Δεκεμβρίου, 2023 0 899 Views

Ο πρόεδρος της Ανκαρακουτσού πιάστηκε να γελάει εξερχόμενος από το Δικαστήριο, μετά τη σύλληψή του για το χαστούκι στον διαιτητή Ουμούτ Μελέρ. Τι είπε στην κατάθεσή του.

Τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κότσα, που έριξε μπουνιά στον ρέφερι, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, συνελήφθησαν σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ τρία ακόμη άτομα βρίσκονται υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τα Μέσα στην Τουρκία, που μεταφέρουν όσα είπε στην κατάθεσή του, ο εν λόγω πρόεδρος υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας: «Τον χαστούκισα, ένα χαστούκι δεν μπορεί να προκαλέσει κάταγμα».

«Αυτό το περιστατικό εξελίχθηκε λόγω των λανθασμένων αποφάσεων και της προκλητικής συμπεριφοράς του διαιτητή. Σκοπός μου ήταν να αντιδράσω λεκτικά στον διαιτητή και να τον φτύσω στο πρόσωπο.

Το χαστούκι που του έδωσα(στη φωτογραφία φαίνεται ότι είναι γροθιά και όχι χαστούκι που έδωσε στον διαιτητή) δεν μπορούσε να προκαλέσει κατάγματα. Μετά το χαστούκι που του έδωσα, ο διαιτητής έμεινε όρθιος για περίπου 5-10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος. Με απομάκρυναν αμέσως από το σημείο γιατί είμαι καρδιοπαθής. Δεν γνωρίζω άλλα γεγονότα που συνέβησαν εκτός από αυτό».