1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Για την κορυφή με προσοχή η Ομόνοια και με υποχρεωτικές αλλαγές

Για την κορυφή με προσοχή η Ομόνοια και με υποχρεωτικές αλλαγές

By on 16 Δεκεμβρίου, 2023 0 329 Views

Είναι δεδομένο ότι η Ομόνοια προβάλλει σαν το φαβορί του σημερινού αγώνα με την Καρμιώτισσα, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.(16/12.18:00 Primetel)

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι παίκτες του, κατέρχονται για πολλούς λόγους υποψιασμένοι στο σημερινό ματς, καθώς η σημερινή τους αντίπαλος τους υποχρέωσε σε απώλειες βαθμών στο Α’ γύρο, ενώ προέρχεται και από μεγάλα αποτελέσματα αφού την προηγούμενη βδομάδα επικράτησε της Πάφου και λίγο πιο πριν του Άρη. Ο κόουτς της Ομόνοιας έχει θέματα να λύσει, τόσο για τη δική του απουσία από τον πάγκο, όσο και από τις αγωνιστικές απουσίες των Αλιούμ, Μάθιους,Χάμπο, Μίλετιτς και τον Φαμπιάνο.

Mε τα πιο πάνω δεδομένα μια πιθανή 11αδα:  Ουζόχο, Ψάλτης, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο, Μπασιρού, Κούσουλος, Μπέζους, Λοΐζου, Σεμέδο, Κακουλλής.

Στο μεταξύ, οι πράσινοι περιμένουν μια αρκετά σημαντική προσέλευση από τον κόσμο τους, με σκοπό να σπρώξει την ομάδα σε άλλη μία επιτυχία που θα την φέρει στην κορυφή και θα επωφεληθεί τις αναπόφευκτες απώλειες που θα προκύψουν στο ντέρμπι ανάμεσα σε Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ.

Η Oμόνοια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την αποστολή του αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ. Κασάμα και Ζαχαρίου που ήταν εκτός την προηγούμενη αγωνιστική, συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Σωφρόνη Αυγουστή.
Εκτός οι τιμωρημένοι Χάμπος και Αλιούμ, όπως και οι τραυματίες Φαμπιάνο-Μάθιους.
Αναλυτικά:

🟢 Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του (16/12) αγώνα, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην Καρμιώτισσα.

🟢 Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Κελεπέσιης, Κυριακίδης,Ψάλτης, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Λοΐζου, Φράνσον, Λέτσιακς, Ανσαριφάρντ, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Αμού, Μπέζους, Προκοπίου.

🟢 Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την PrimeTel.