2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Θέματα διαιτησίας προβληματίζουν την Ανόρθωση. Έστειλε επιστολή στον Μεσίνα

Θέματα διαιτησίας προβληματίζουν την Ανόρθωση. Έστειλε επιστολή στον Μεσίνα

By on 18 Δεκεμβρίου, 2023 0 890 Views

Στην Ανόρθωση είδαν κάποια πράγματα που την προβλημάτισαν στο κεφάλαιο διαιτησία και η διοίκηση ζήτησε με επιστολή προς τον πρόεδρο της Επιτροπής διαιτησίας τον. Μεσίνα συνάντηση για να πάρει κάποιες εξηγήσεις. Για το θέμα μίλησε μαζί με άλλα θέματα της ομάδας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για τη νίκη με ανατροπή επί του Οθέλλου: «Σε ένα σκληρό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οι σκληροί είναι αυτοί που επιβιώνουν. Έπρεπε να δοκιμαστούμε στο μέγιστο βαθμό στον αγώνα με τον Οθέλλο, σε ένα λεπτό έμοιαζαν όλα να καταρρέουν. Ένα λεπτό όμως δεν μπορούν να διαγράψουν τα άλλα 89 λεπτά που ήμασταν καλύτεροι. Πετύχαμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, σχετικά νωρίς. Είναι ένα δίκαιο και σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά και πολύ σπουδαίο, όπως είπε ο προπονητής μας, ότι το δεύτερο γκολ το… έβαλε ο κόσμος, θέλοντας να δείξει πόσο σημαντική ήταν η στήριξή του».

-Για τον Μηνά Αντωνίου: «Δεν μιλάω ατομικά για ποδοσφαιριστή, η εξαίρεση που θα κάνω είναι ο Μηνάς Αντωνίου. Έχει μπροστά του τον κατά γενική ομολογία καλύτερο δεξιό μπακ του πρωταθλήματος, όμως στο προχθεσινό παιχνίδι έδειξε πως όταν κληθεί να βοηθήσει, το κάνει με όλη του την ψυχή».

-Για τον κόσμο: «Στα δύσκολα χειροκρότησε πιο έντονα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στήριγμα για έναν ποδοσφαιριστή».

-Αν υπάρχει σκέψη για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Γκαγιέγο, όπως συνέβη με τον Πριέτο: «Ο κ. Πριέτο ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Έφτιαξε ένα δίκτυο φέρνοντας ποδοσφαιριστές για να εξυπηρετήσουν το πλάνο της Ανόρθωσης. Είναι σαφές ότι υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά του κ. Γκαγιέγο, όταν προκύψουν εξελίξεις θα ενημερώσουμε καταλλήλως».

-Για την κόκκινη του Αρμπολέδα: «Θα ζητήσουμε διευκρίνηση για το λόγο που αποβλήθηκε. Άλλο θεωρήσαμε κι άλλο γράφτηκε στο φύλλο αγώνος.Είναι μυστήριο για το πόσες αγωνιστικές θα λείψει ο Αρμπολέδα γιατί δεν ξέρουμε τον λόγο που τελικά αποβλήθηκε.

Ως Ανόρθωση επιλέξαμε από την αρχή να είμαστε εποικοδομητικοί παρά φωνακλάδες. Δεν θα αλλάξουμε τακτική, δεν θα λαϊκίσουμε, αλλά η Ανόρθωση δεν είναι ικανοποιημένη από το επίπεδο διαιτησιών φέτος. Έχουμε πολλές απορίες για το πώς χειρίζεται το θέμα διαιτησίας η ομοσπονδία και ο αρχιδιαιτητής, το πώς ορίζονται οι διαιτητές. Συγκεκριμένοι διαιτητές είναι συνεχώς σε παιχνίδια συγκεκριμένων ομάδων. Με επιστολή, ζητήσαμε συνάντηση με τον κ. Μεσίνα, θα κοινοποιηθεί και σε όλες τις ομάδες, ώστε να μας εξηγηθεί πώς λειτουργούμε στο θέμα διαιτησίας και ποιο είναι το πλάνο για το μέλλον».

-Τα αγωνιστικά ενόψει Νέας Σαλαμίνας: «Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό, αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Η συζήτηση αφορά κυρίως τους Ουαγκέ και Ιωάννου, θα δούμε αν θα προλάβουν να είναι στην αποστολή. Ο Κάργας εξέτισε την ποινή του, είχε ένα πρόβλημα αλλά το πιθανότερο είναι πως θα τον έχουμε στη διάθεσή μας, ενώ ο Τεχέρα θα είναι εκτός λόγω καρτών».

-Για τα διοικητικά: «Να διευκρινίσουμε ότι δεν έγινε αναφορά στο θέμα των μετοχών, αλλά μια ευρεία αναφορά από τον πρόεδρο για το μέλλον. Ακόμη κι αν γινόταν η μεταβίβαση των μετοχών θα είχε την ίδια άποψη. Ότι η παρούσα κατάσταση δεν ευνοεί να υπάρχουν δύο συμβούλια αφού δεν υπάρχει επενδυτής. Αυτό που είπε ο πρόεδρος είναι πως η Ανόρθωση μεγαλουργούσε για 103 χρόνια με ένα συμβούλιο κι αυτό που είπε ότι πως μέχρι να υπάρξει επενδυτής, η εταιρεία να είναι ανενεργή και να υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο. Το μόνο που προσφέρει το να υπάρχουν δύο συμβούλια είναι η έλλειψη ευελιξίας στη λήψη αποφάσεων που δημιουργεί αρκετά προβλήματα».