2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Φαν Ντάικ σε Ονάνα: “Εξαιτίας σου παίξαμε μόνο μισή ώρα αγώνα”

Φαν Ντάικ σε Ονάνα: “Εξαιτίας σου παίξαμε μόνο μισή ώρα αγώνα”

By on 18 Δεκεμβρίου, 2023 0 1289 Views

Ιδιαιτέρως απογοητευμένοι ήταν παίκτες και τεχνικό επιτελείο στη Λίβερπουλ μετά το 0-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον αρχηγό των Reds, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να τα βάζει με τον τερματοφύλακα των Κόκκινων Διαβόλων, Αντρέ Ονάνα, για τις σκόπιμες καθυστερήσεις την ώρα του αγώνα.

Αλώβητη κατάφερε να φύγει από το “Άνφιλντ” το απόγευμα της Κυριακής (17/12) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα (0-0) να γκρεμίζει τη Λίβερπουλ από την πρώτη θέση της Premier League.

Οι Reds, παρά την κυριαρχική τους εμφάνιση, ήταν αναποτελεσματικοί μπροστά από την εστία του Αντρέ Ονάνα, καθώς σε 34 τελικές προσπάθειες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του μετά τη λήξη του αγώνα που προκάλεσε την έκρηξη του Ρόι Κιν, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον τερματοφύλακα της ομάδας, Αντρέ Ονάνα.

Ο Ολλανδός στο τούνελ των αποδυτηρίων, καταφέρθηκε εναντίον του Καμερουνέζου πρώην παίκτη της Ίντερ, εκφράζοντας την απογοήτευση του για το γεγονός ότι κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με την μπάλα έκανε σκοπίμως καθυστερήσεις.

“Εξαιτίας σου παίξαμε μόνο μισή ώρα αγώνα”, είπε συγκεκριμένα ο Φαν Ντάικ, με τον Ονάνα να μη δίνει συνέχεια στην ένταση που πήγε να δημιουργηθεί και να φεύγει χωρίς να απαντά στον 32χρονο κεντρικό αμυντικό.