10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ : Μόνο η Νέα Σαλαμίνα στο μυαλό του Γκαγιέγο. Ετοιμάζονται για την 11αδα Μιχαήλ και Χρυσοστόμου.(Τι προβλέπει ο κανονισμός για την κόκκινη στον Αρμπολέδα)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ : Μόνο η Νέα Σαλαμίνα στο μυαλό του Γκαγιέγο. Ετοιμάζονται για την 11αδα Μιχαήλ και Χρυσοστόμου.(Τι προβλέπει ο κανονισμός για την κόκκινη στον Αρμπολέδα)

By on 19 Δεκεμβρίου, 2023 0 624 Views

Η Ανόρθωση έχει ήδη ξεχάσει τα προηγούμενα παιχνίδια και όλη η προσοχή της είναι στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος. Είναι κλασσικό ντέρμπι που κρύβει δυσκολίες και ο Γκαγιέγο έχεις το μυαλό του το πλάνο για τον αγώνα με στόχο τη νίκη. Στο πρώτο γύρο για την Ανόρθωση ο αγώνας είχε ξεκινήσει πολύ καλά με προβάδισμα 2-0 αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε το καθυστερήσεων που ξεπέρασαν τα 13΄λεπτα και ενώ έπαιζε από νωρίς στο β΄ ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κορρέα.

 Το Σάββατο είναι ένα νέο παιχνίδι με την Ανόρθωση να έχει ένα σερί επιτυχιών παρά τις απουσίες και θέλει να δώσει συνέχεια απέναντι στην συμπολίτισσα της που προέρχεται από μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί του Απόλλωνα και είναι  σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση υποτίμησης οποιουδήποτε αντιπάλου αλλά η πορεία της Ν. Σαλαμίνας  δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού και χαλάρωσης.

Ο Γκαγιέγο θα έχει και αυτή την βδομάδα πονοκέφαλο για τις λύσεις που πρέπει να βρει .Αυτή την φορά δεν υπάρχουν νέοι τραυματισμοί αλλά τιμωρίες. Επιστρέφει ο Κάργας που εξέτισε την ποινή του αλλά θα απουσιάζει από τη μεσαία γραμμή ο Τεχέρα και ο Αρμπολέδα..

Τον πρώτο το πιθανότερο είναι ότι θα τον αντικαταστήσει ο Χρυσοστόμου παίζοντας δίπλα στον Τιουνέ. 

Τον Αρμπολέδα φυσικά θα τον καλύψει ο Νεόφυτος Μιχαήλ που προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου και έχει την ευκαιρία να δείξει για άλλη μι φορά την αξία του.

Για την κόκκινη στον Αρμπολέδα διευκρινίστηκε  ότι η αποβολή του ήταν για στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος και σύμφωνα με τους κανονισμούς θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική μόνο οπότε θα χάσει τον αγώνα με τη Ν. Σαλαμίνα και θα επιστρέψει στην διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα ο Τσίκο θα είναι  το αρχικό σχήμα και ο Γουαρίς ίσως επιστρέψει πίσω από τον επιθετικό κορυφής. Σε έτσι περίπτωση θα αποφασίσει ο Γκαγιέγο αν θα αρχίσει ο Καστέλ ή ο Γκασάμα στην επίθεση.