18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΑΝΓΚ:Ο προπονητής έκανε μια αλλαγή και αφού έρχονται τα αποτελέσματα, δεν έχει νόημα να την αλλάξουμε ξανά,ωστόσο, σκέφτομαι το EURO κάθε μέρα

ΛΑΝΓΚ:Ο προπονητής έκανε μια αλλαγή και αφού έρχονται τα αποτελέσματα, δεν έχει νόημα να την αλλάξουμε ξανά,ωστόσο, σκέφτομαι το EURO κάθε μέρα

By on 20 Δεκεμβρίου, 2023 0 534 Views

Δηλώσεις στο τηλεοπτικό κανάλι Μ1 της Ουγγαρίας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) παραχώρησε ο ποδοαφαιριστής της Ομόνοιας Άνταμ Λάνγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω γιατί βγήκα από τις πρώτες επιλογές. Είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, αλλά δεν νομίζω ότι η απόδοσή μου μου έδωσε λόγο να αλλάξει αυτό. Ωστόσο, ο προπονητής έκανε μια αλλαγή και αφού έρχονται τα αποτελέσματα, δεν έχει νόημα να την αλλάξουμε ξανά».

Ο Λάνγκ πρόσθεσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση γιατί δεν παίρνει αγωνιστικά λεπτά, κάτι που δεν τον βοηθά ενόψει EURO όπως είπε.

“Αν παραμείνει έτσι, πρέπει να σκεφτούμε άλλες επιλογές εγκαίρως, γιατί από τότε που φτάσαμε στην τελική φάση, σκέφτομαι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάθε μέρα”, είπε ο Λανγκ σχετικά με την πιθανή αλλαγή συλλόγου τον χειμώνα. Ωστόσο, σημείωσε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό, καθώς η αγορά θα ανοίξει μόνο τον Ιανουάριο.