20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν θα προλάβει το ντέρμπι ο Κρέσπο,έτοιμος ο Ντβάλι

Δεν θα προλάβει το ντέρμπι ο Κρέσπο,έτοιμος ο Ντβάλι

By on 21 Δεκεμβρίου, 2023 0 497 Views

To AΠΟΕΛ όπως φαίνεται θα στερηθεί τον Κρέσπο και στο ντέρμπι με την Ομόνοια το Σάββατο αφού δεν επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη ότι θα είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί. Αυτό το δεδομένο  ξεκαθαρίζει ουσιαστικά τα σενάρια  για την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής.

Ο Κρέσπο δεν είναι ακόμα σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, σχεδόν ένα 20ήμερο μετά τον τραυματισμό του και έτσι ο Ρικάρντο Σα Πίντο ετοιμάζει διαφορετικό πλάνο σε σχέση με τον αρχικό του σχεδιασμό. Μάλιστα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ασφαλής εκτίμηση για το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα ματς, από τη στιγμή που οι προβλέψεις που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο  Ντβάλι έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην ενδεκάδα και να πάρει φανέλα βασικού μετά από δυόμιση μήνες. Η τελευταία φορά που ο Γεωργιανός έπαιξε βασικός, ήταν στις 7 Οκτωβρίου με τον Οθέλλο, όταν βγήκε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο, ενώ πήρε αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του σαν αλλαγή κόντρα στην Πάφο.

Έτσι το πλάνο του ντέρμπι έχει είναι σχεδόν έτοιμο με τον Ντβάλι να αποτελεί νέο πρόσωπο, ενώ επιλογή για το κέντρο της άμυνας παραμένει και ο Σούσιτς. Ο Μπέλετς θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, στα αμυντικά άκρα θα αγωνιστούν οι Τσέπακ και Χέφτε Βιτάλ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Πέτροβιτς και Ντβάλι. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Κονσταντίνοφ, Ντάλσιο και Βιγιαφάνες, στα επιθετικά άκρα οι Ντονγκαλά και Μαρκίνιος και στην κορυφή της επίθεσης ο Κβιλιτάια.