8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ραν Μπεν Σιμόν:Δεν μας πήρε από κάτω. Από αυτή την άποψη ήταν εξαιρετικό, βγάλαμε χαρακτήρα

Ραν Μπεν Σιμόν:Δεν μας πήρε από κάτω. Από αυτή την άποψη ήταν εξαιρετικό, βγάλαμε χαρακτήρα

By on 22 Δεκεμβρίου, 2023 0 579 Views

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο ματς με τη Δόξα  παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν:
«Από το αγωνιστικό, πρέπει να βρούμε τις λύσεις με ομάδες που αμύνονται, να διασπάζουμε τις άμυνες τους κι αυτή είναι δική μου δουλειά. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο χαρακτήρας που βγάλαμε, dna νικητή. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε έγινε πιο δύσκολο το έργο μας, αλλά διατηρήσαμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας. Δεν μας πήρε από κάτω. Από αυτή την άποψη ήταν εξαιρετικό, βγάλαμε χαρακτήρα. Ήταν παιχνίδι με πολλά θετικά κι όχι αρνητικά από την άποψη του χαρακτήρα. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα σε δύο παίκτες. Ο Ρομπέρζ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι μετά από μία δύσκολη βδομάδα που είχε και στον Ιβάν για την εξαιρετική προσπάθεια που έκανε στο παιχνίδι».
-Για τις απουσίες: «Σαν προπονητής δεν έχω… πρόγραμμα για την πρώτη ή τη δεύτερη ενδεκάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Οι απουσίες προκύπτουν. Το θέμα είναι να βρίσκουμε τις λύσεις, είναι μέσα στο παιχνίδι τα προβλήματα. Στο ποδόσφαιρο ο δυνατός είναι αυτός που προσαρμόζεται στις απουσίες».