18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πήρε παράταση για άλλο ένα μήνα η επιστροφή του Κρέσπο

Πήρε παράταση για άλλο ένα μήνα η επιστροφή του Κρέσπο

By on 24 Δεκεμβρίου, 2023 0 817 Views

Στο ΑΠΟΕΛ, πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια που συνδυάστηκε με εξαιρετική απόδοση.
Όλοι πλέον, αναγνωρίζουν την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του Ρικάρντο Σα Πίντο που είναι στην 1η θέση και δημιουργεί μία απόσταση από τους διώκτες της.
Για το λόγο αυτό, στήθηκε ένα μικρό πανηγύρι στα αποδυτήρια, αλλά δόθηκε και το μήνυμα ότι ο δρόμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι και μακρύς, είναι και δύσκολος.
Ακολουθούν άλλωστε, ακόμα δύο καυτά ντέρμπι με τον Απόλλωνα αι την Ανόρθωση, που υποχρεώνουν να διατηρηθεί σε εγρήγορση όσο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ.
Μέσα από τα πολλά καλά, ήρθε και το δυσάρεστο με το Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός, στην προσπάθεια του να προλάβει το ντέρμπι με την Ομόνοια, ανέβασε ρυθμούς και έπαθε υποτροπή στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Σαν αποτέλεσμα, είναι να καθυστερεί πολύ η επάνοδος του. Ενδεχομένως μάλιστα να χρειαστεί ακόμα 3-4 βδομάδες για να τεθεί στη διάθεση του Σα Πίντο.
Δεν τίθεται θέμα να προλάβει τα ντέρμπι με Απόλλωνα και Ανόρθωση με πιθανό σενάριο να χάσει επίσης τον Εθνικό το κύπελλο με τη Νέα Σαλαμίνα και τον Οθέλλο, που είναι κατά σειρά τα πέντε ματς των πρωτοπόρων.