5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τι πρόστιμο  πληρώνουν οι ομάδες για τους Κύπριους παίκτες στις 16 αγωνιστικές. Στην πρώτη τετράδα…Πάφος FC ,ΑΕΚ, Άρης ΑΠΟΕΛ

Τι πρόστιμο  πληρώνουν οι ομάδες για τους Κύπριους παίκτες στις 16 αγωνιστικές. Στην πρώτη τετράδα…Πάφος FC ,ΑΕΚ, Άρης ΑΠΟΕΛ

By on 26 Δεκεμβρίου, 2023 0 2271 Views

To θέμα Κύπριος   παίκτης στο Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι ένα κεφάλαιο που απασχολεί τους ποδοσφαιρόφιλους συχνά και προβληματίζει όλους αφού είναι κάτι που επηρεάζει και την Εθνική ομάδα.

Με την ευκαιρία της αλλαγής του Χρόνου σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα μετά από 16 αγωνιστικές για τους Κύπριους που παίζουν και ποιες ομάδες τους χρησιμοποιούν.Την πρώτη θέση  με τα πιο μεγάλο πρόστιμο μοιράζονται  Πάφος και ΑΕΚ ενώ από κοντά ακολουθεί ο Άρης και πιο πίσω το ΑΠΟΕΛ. Τέσσερις ομάδες δεν έχουν πληρώσει κανένα πρόστιμο αφού σε κάθε αγώνα είχαν τουλάχιστον δύο Κύπριους στο αρχικό τους σχήμα.

Να θυμίσουμε πως για κάθε αγώνα που μια ομάδα δεν έχει κανένα Κύπριο στην ενδεκάδα παραπέμπεται στη Δικαστική Επιτροπή για επιβολή προστίμου 8.500 ευρώ και αν έχει μόλις έναν Κύπριο τότε το πρόστιμο είναι 2.000 ευρώ.

Οι ομάδες που μέχρι στιγμής δεν έχουν πληρώσει κανένα πρόστιμο για αυτό το κομμάτι είναι η Δόξα, η Νέα Σαλαμίνα, ο Εθνικός Άχνας και η ΑΕΖ. Ενώ ο Οθέλλος και η ΑΕΛ μόλις μια φορά είχαν ένα Κύπριο στην εντεκάδα και πλήρωσαν το πρόστιμο των 2 χιλιάδων ευρώ.

Η Ομόνοια  και η Καρμιώτισσα δυο φορές είχαν ένα Κύπριο στην εντεκάδα και πλήρωσαν στην ΚΟΠ 4 χιλιάδες ευρώ.

Ο Απόλλωνας 9 φορές είχε ένα Κύπριο στην εντεκάδα και πλήρωσε 18 χιλιάδες ευρώ στην ΚΟΠ.

Η Ανόρθωση έπαιξε 4 φορές χωρίς Κύπριο στην εντεκάδα και 5 φορές με ένα Κύπριο και πλήρωσε 35500 χιλιάδες ευρώ στην ΚΟΠ.

Το ΑΠΟΕΛ 10 φορές δεν είχε Κύπριο στην εντεκάδα και άλλες 4 είχε μόλις ένα. Συνεπώς πλήρωσε 93 χιλιάδες ευρώ στην ΚΟΠ.

Ο Άρης σε 14 παιχνίδια δεν είχε Κύπριο στο αρχικό σχήμα και σε άλλα δυο είχε μόλις ένα. Έτσι πλήρωσε 123 χιλιάδες ευρώ στην ΚΟΠ

Η ΑΕΚ και η Πάφος έχουν την αρνητική πρωτιά αφού 15 φορές δεν είχαν Κύπριο στο αρχικό σχήμα και σε ένα παιχνίδι μόλις ένα. Συνεπώς πλήρωσαν 129500 ευρώ σε πρόστιμα!