6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με σημαντικές απουσίες θα πάει  Λεμεσό το ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Με σημαντικές απουσίες θα πάει  Λεμεσό το ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

By on 27 Δεκεμβρίου, 2023 0 752 Views

To πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του δύσκολα παιχνίδια με το καλημέρα της νέας χρονιάς. Αρχίζει με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό όπου πάει με σημαντικές απουσίες ωστόσο υπάρχουν επιλογές για να καλυφθούν τα κενά. Άλλωστε μέχρι τώρα δεν είναι λίγες οι φορές που  ο Σα Πίντο κλήθηκε να κάνει αλλαγές λόγω απουσιών.

O Ντάλσιο είναι υποχρεωμένος να ενσωματωθεί στην αποστολή της Γουινέας Μπισάου, από την 01/01 κάτι που εκ των πραγμάτων συνεπάγεται ότι δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στις 2 Ιανουαρίου ενώ θα απουσιάζει και στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Στο ΑΠΟΕΛ είχαν ελπίδα ότι θα έπαιζε στο σημαντικό παιχνίδι στη Λεμεσό και μετά θα έφευγε αλλά δεν κατέστη εφικτό. Είναι μια απουσία (για περίπου ένα μήνα) που «πονάει» την ομάδα αφού πρόκειται για πολύτιμο ποδοσφαιριστή όμως πρέπει να βρεθούν οι λύσεις έτσι ώστε να μην επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία του  συνόλου.

Η λογική λέει ότι ο Σαρφό θα πάρει φανέλα βασικού εκτός κι αν σκεφτεί κάτι διαφορετικό ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος θέλει πολλά τρεξίματα και πίεση από τους μέσους του γι΄ αυτό ο Γκανέζος μέσος θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού.

Στο μεταξύ ενόψει Απόλλωνα, το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο αφού θα λείψουν και οι τιμωρημένοι Βιγιαφάνες και Πέτροβιτς. Γίνονται λοιπόν δύο οι απουσίες στη μεσαία γραμμή και δύο στην άμυνα αφού είναι και ο τραυματίας Κρέσπο που θέλει ακόμα χρόνο μέχρι να επανέλθει.