8 Οκτωβρίου, 2024
  • 8 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη η Ομόνοια. Πιθανές δυο αλλαγές στην 11αδα

Δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη η Ομόνοια. Πιθανές δυο αλλαγές στην 11αδα

By on 2 Ιανουαρίου, 2024 0 376 Views

Στην Ομόνοια έχουν ξεπεράσει την ήττα από το ΑΠΟΕΛ και το μυαλό τους είναι μόνο στην ΑΕΛ και έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη. Μια νίκη που θα αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα και θα στείλει το μήνυμα ότι αρχίζει μια νέα αντεπίθεση για κατάκτηση της κορυφής.

Σαφώς και η ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» έχει «πονέσει», όμως υπάρχει ακόμα αρκετός… δρόμος και με τις κατάλληλες κινήσεις μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Πέραν, όμως, από τις κινήσεις στον τομέα της ενίσχυσης, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή καλείται πρωτίστως να βγάλει αντίδραση εντός αγωνιστικού χώρου και να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.

Η πρώτη αντίπαλός της για το 2024 είναι μία μεγάλη ομάδα και σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ (02/01, 19:00, Primetel1).

Παράλληλα, θα απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους οι Κασάμα, Ανσαριφάρντ, Μάθιους και Φαμπιάνο.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται οι Ουζόχο και Σεμέδο, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Παπαστυλιανού.

Όποιος όμως κι αν είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, σημασία έχουν οι παρόντες και όχι οι απόντες. Η Ομόνοια καλείται να μην βλέπει τις απουσίες και να μην είναι… κολλημένη στα προηγούμενα αποτελέσματα, γιατί πολύ απλά τίποτα δεν κρίθηκε από τον Ιανουάριο.

 Ο Σωφρόνης δεν σκέφτεται πολλές αλλαγές σε σχέση με την 11αδα του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ με τις εκτιμήσεις πάντως να οδηγούν σε κάποια αλλαγή στην άμυνα με την επιστροφή του Λανγκ και ίσως τον Σίμιτς να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα.