18 Ιουνίου, 2024
  • 18 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με σημαντικές επιστροφές και αλλαγές στην 11αδα η Ανόρθωση για καλή αρχή στο νέο χρόνο

Με σημαντικές επιστροφές και αλλαγές στην 11αδα η Ανόρθωση για καλή αρχή στο νέο χρόνο

By on 2 Ιανουαρίου, 2024 0 431 Views

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι του 2024, με τον Νταβίντ Γκαγιέγο να μετρά σημαντικές επιστροφές για το ματς της Τρίτης με την Καρμιώτισσα αλλά και μια απουσία.(2/1, 19:00 Cablenet)

Αρμπολέδα και Τεχέρα επιστρέφουν μετά από τιμωρία, ο Ουαγκέ θα είναι ακόμα πιο έτοιμος, ενώ στην αποστολή θα είναι και ο Γκερέρο.Εκτός θα είναι ο Τσίκο που θα εκτίσει την ποινή των τριών κίτρινων καρτών

Οι τρεις πρώτοι μάλιστα αναμένεται να πάρουν θέση στην 11άδα. Ο Αρμπολέδα θα πάρει την θέση του Νεόφυτου Μιχαήλ,(δεν αποκλείεται φυσικά η παραμονή Μιχαήλ αφού τα πήγε καλά στο παιχνίδι με τη Ν. Σαλαμίνα) ο Ουαγκέ αυτήν του Μηνά Αντωνίου και ο Τεχέρα θα αφήσει εκτός 11άδας μάλλον τον Χρυσοστόμου.Την θέση του Τσίκο θα πάρει ο Γουαρίς ενώ ο Γκερέρο αν οι συνθήκες το επιτρέψουν ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Γκαγιέγο δεν έδειξε ότι θα αλλάξει το σχήμα με Καστέλ και Γκασάμα μαζί στην επίθεση.

Η πιο πιθανή 11αδα με βάση τα δεδομένα : Αρμπολέδα , Ουαγκέ, Κορέια, Μαρμούκ, Κορρέα, Τιουνέ, Τεχέρα, Καστέλ, Γκασάμα, Φερέιρα, Γοαυρίς.

Στο πλευρό της η Ανόρθωση θα έχει πάνω από 7 χιλιάδες οπαδούς της. Ήδη ανακοινώθηκε sold out για την δυτική και την ανατολική ενώ στη νότια όπου το μεγαλύτερο μέρος θα καλύψουν οι οργανωμένοι υπάρχουν κάποια αδιάθετα εισιτήρια και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί απόψε άλλο ένα sold out στη φετινή περίοδο.

Ιδιαίτερα σημαντικός ο σημερινός αγώνας για την Ανόρθωση αφού ακολουθεί ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ και θέλει να πάει εκεί με την καλύτερη ψυχολογία. Η Καρμιώτισσα δεν είναι εύκολος αντίπαλος αλλά μια καλή Ανόρθωση μπορεί να επιβληθεί και να φθάσει στη νίκη.

Στον Α΄ γύρο η Ανόρθωση κέρδισε 3-1.

–Mετά από την εξέλιξη του θέματος Αρμπολέδα τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει πάλι ο Νεόφυτος Μιχαήλ