7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Εξαιρετική η κατάσταση στην ΑΕΚ…Το παιχνίδι με τον Οθέλλο είναι πρόκληση

MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Εξαιρετική η κατάσταση στην ΑΕΚ…Το παιχνίδι με τον Οθέλλο είναι πρόκληση

By on 2 Ιανουαρίου, 2024 0 334 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Ραν Μπεν Σιμόν στην κάμερα της ΑΕΚ Λάρνακας, μία μέρα πριν το ματς κόντρα στον Οθέλλο (3/1) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Οθέλλο (3/1), υποστηρίζοντας πως οι παίκτες του είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στόχος τους είναι η συνέχιση των καλών εμφανίσεων, τις οποίες έχουν πραγματοποιήσει στις τελευταίες αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισραηλινός προπονητής:

«Καλή χρονιά σε όλους. Η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα είναι εξαιρετική, δεν έχουμε τραυματισμούς ούτε απουσίες παικτών οπόταν είναι όλοι διαθέσιμοι. Το παιχνίδι με τον Οθέλλο είναι ένα ματς πρόκληση εναντίον αυτής της ομάδας, είναι δύσκολος αντίπαλος και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.

Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους παιχνίδια, πρέπει να κάνουμε την αλλαγή από την ανάπαυλα των Χριστουγέννων πίσω στην κανονικότητα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Και το σημαντικότερο, να ευχηθώ καλή χρονιά στους φιλάθλους μας, στους υπαλλήλους, στον Πρόεδρο της ομάδας και σε όλα τα άτομα που δουλεύουν στην ΑΕΚ. Θα ήθελα να σας ευχηθώ τα καλύτερα, υγεία και πολλά χρήματα».

Δείτε το βίντεο: