17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ:Ποτέ δεν είχαμε προνόμιο να επιλέγουμε διαιτητές.Το αίτημα μας έγινε για εξάλειψη κάθε προκατάληψης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ:Ποτέ δεν είχαμε προνόμιο να επιλέγουμε διαιτητές.Το αίτημα μας έγινε για εξάλειψη κάθε προκατάληψης

By on 3 Ιανουαρίου, 2024 0 592 Views

Στην ανακοίνωση-απάντηση του ΑΠΟΕΛ  απάντησε η Ανόρθωση για το αίτημα της για ξένους διαιτητές. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα της Αμμοχώστου πρόθεση της είναι να διασφαλίσει την ίση αντιμετώπιση των διαγωνιζομένων ομάδων. 

Αναλυτικά: 

Το αίτημα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου για ξένους διαιτητές στον επόμενο αγώνα μας ούτε αιχμή προς οποιονδήποτε αποτελεί, ούτε σκοπό έχει να δυναμιτίσει το κλίμα απλά για τις εντυπώσεις. Μόνη μας πρόθεση είναι να διασφαλίσουμε την ίση αντιμετώπιση των διαγωνιζομένων ομάδων και την εξάλειψη κάθε προκατάληψης, της οποίας όλοι γινόμαστε μάρτυρες σε κάθε ανακοίνωση ορισμών διαιτητών πριν από αγωνιστική.

Ως προς το να επιλέξουμε τους διαιτητές για τον αγώνα μας, δηλώνουμε αδυναμία. Ποτέ στα 113 χρόνια ιστορίας μας άλλωστε, δεν απολαμβάναμε τέτοια προνόμια. Είμαστε μόνο περήφανοι για την ομάδα μας, τον τρόπο που αγωνίζεται και την στήριξη που έχει από τον κόσμο της.