5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • Uncategorized
  • ΑΠΟΕΛ:Η Ανόρθωση μπορούσε να ζητήσει να κάνουμε κοινό αίτημα για τους διαιτητές

ΑΠΟΕΛ:Η Ανόρθωση μπορούσε να ζητήσει να κάνουμε κοινό αίτημα για τους διαιτητές

By on 3 Ιανουαρίου, 2024 0 346 Views

Το ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση σε σχέση με την κίνηση της Ανόρθωσης να αποστείλει επιστολή στην ΚΟΠ για ξένους διαιτητές στο ντέρμπι κορυφής.

Αναλυτικά:

«Ενημερωθήκαμε μέσω δημοσιευμάτων ότι η Ανόρθωση έχει αποστείλει επιστολή στην ΚΟΠ, με αίτημα όπως στον αγώνα του Σαββάτου οριστούν ξένοι διαιτητές. Θα ήταν καλύτερα, επειδή το παιχνίδι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης είναι ντέρμπι κορυφής, η ομάδα της Αμμοχώστου, να απευθυνόταν κοντά μας και να κάναμε ένα κοινό αίτημα στην ομοσπονδία. Το περιεχόμενο της, θα μπορούσε να το ορίσει η ίδια, αφού ως ΑΠΟΕΛ δεν έχουμε κανένα θέμα για την οποιαδήποτε σύνθεση της διαιτητικής ομάδας του ντέρμπι. Η Ανόρθωση επέλεξε τον δικό της τρόπο, δημιουργώντας μια λανθασμένη εντύπωση. Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ είναι η εξής. Μπορεί η Ανόρθωση αν το επιθυμεί, να διαλέξει η ίδια και τους διαιτητές και την εθνικότητα τους. Ότι την βολεύει καλύτερα.

Το ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, μαζί με τον κόσμο του που το Σάββατο θα γεμίσει τις κερκίδες, για να σπρώξει την ομάδα προς την νίκη».