2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επίθεση Φανούριου για την φάση του Σαρφό: Πήγε να κόψει το ποδόσφαιρο στον παίκτη μας και μας  κοροϊδεύει.Ζητά από πρώην διαιτητή να μην ασχολείται με τον Απόλλωνα

Επίθεση Φανούριου για την φάση του Σαρφό: Πήγε να κόψει το ποδόσφαιρο στον παίκτη μας και μας  κοροϊδεύει.Ζητά από πρώην διαιτητή να μην ασχολείται με τον Απόλλωνα

By on 3 Ιανουαρίου, 2024 0 284 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 και έκανε επίθεση στον πρώην διαιτητή και παρατηρητή Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος συνεργάζεται με ραδιόφωνο για ανάλυση φάσεων με τον δικό του φακό κατά το δοκούν χωρίς να υπολογίζονται  οι αναλύσεις του από τους διαιτητές ή τους αρμοδίους, για την ανάλυση  των φάσεων του αγώνα του Απόλλωνα με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Για το ντεμπούτο Ματσίν: «Ο κ. Ματσίν δεν θα κριθεί ούτε από το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ούτε στα επόμενα. Η εντολή που δέχθηκε είναι να διεκδικήσει ο Απόλλωνας όλους τους εγχώριους τίτλους. Γνωρίζει τα δεδομένα με το ρόστερ και το ότι έφυγαν ήδη δύο προπονητές. Θα τον στηρίξουμε σε κάθε του απόφαση και σε κάθε του βήμα. Δεν είναι μάγος αλλά προπονητής και χρειάζεται χρόνο να επαναφέρει την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για την κακή συγκομιδή στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»: «Μας προβληματίζει το ότι δεν κερδίζουμε στο γήπεδο μας. Είμαστε σε περίοδο μεταβατική, γνωρίζουμε τα δεδομένα αφού πλέον έχουμε και νέο προπονητή με παραστάσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα για αυτό θα τον στηρίξουμε όσο πρέπει».

Πυρά σε βάρος του αναλυτή φάσεων : Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, έκανε όμως ξεχωριστή αναφορά, στην ανάλυση της φάσης του Σαρφό που κτύπησε τον Σπόλιαριτς και επιτέθηκε σε βάρος του κυρίου Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος συνεργάζεται με τον ΣΠΟΡ ΦΜ.

Είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε το πρόβλημα με τον Σπόλιαριτς από το αντικανονικό και αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Σαρφό οποίος πήγε να κόψει το ποδόσφαιρο στον παίκτη μας. Είδαμε και κάποιες αναλύσεις από τον κ. Αντρέα Γεωργίου οι οποίες μας βρίσκουν αντίθετους. Η προσέγγιση του δείχνει ότι μας κοροϊδεύει και θα έχει τον κόσμο του Απόλλωνα εναντίον του. Να βγει από μόνος του να μας κάνει την ανάλυση και δεν ξεχνούμε ποτέ τι έκανε εις βάρος του Απόλλωνα πριν δεκαετίες. Όταν χάσαμε από την Ανόρθωση δώσαμε συγχαρητήρια αλλά όχι επειδή ο Απόλλωνας δεν είναι στα καλά του φέτος να γίνονται αυτά που βλέπουμε.

Κανένας, μα κανένας, δεν δικαιούται να ασελγεί πάνω στον Απόλλωνα. Ο κύριος Γεωργίου, δεν θέλουμε να ασχολείται με την ομάδα μας».