18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΙΑΣΟΣ ΛΟΥΚΑ:Το αποτέλεσμα μας αδικεί και μας προβληματίζει

ΛΙΑΣΟΣ ΛΟΥΚΑ:Το αποτέλεσμα μας αδικεί και μας προβληματίζει

By on 4 Ιανουαρίου, 2024 0 549 Views

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Δόξα (1-1) ο προπονητής της ΑΕΖ (1-1), Λιάσος Λουκά:

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είχαμε κλασσικές ευκαιρίες και στο 0-0 και στο 1-1 με Χατζηβασίλη για να πάρουμε ξανά προβάδισμα. Δεχθήκαμε ένα γκολ. Με ομάδες στην κάτω ζώνη, όταν προηγηθηκαμε δεν κερδίσαμε. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Δεν κερδίσαμε. Μια σέντρα, ένα κεφάλι, μια λεπτομέρεια. Ένας βαθμός. Θέλαμε τη νίκη. Σίγουρα είναι αποτυχημένο αποτέλεσμα για εμάς».

Στη διάσκεψη ανέφερε:

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ήμασταν καλύτεροι, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και είχαμε κατοχή. Δεν καταφέρνουμε να καθαρίσουμε τα παιχνίδια. Σε κάθε παιχνίδι δεχόμαστε γκολ. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν πολύ και είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κρατάμε το μηδέν. Με όλες τις ομάδες από την μέση του πίνακα και κάτω προηγηθήκαμε και δεν νικήσαμε. Οι ευθύνες είναι δικές μου. Δουλεύουμε πολύ. Θα ενισχυθεί η ομάδα για να μεγαλώσει το ρόστερ και θα πολεμήσουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς από αυτούς που έχουμε αλλά κοιτάμε μπροστά και προχωράμε. Έρχονται παιχνίδι στην σειρά με ομάδες της πρώτης 6άδας, δύσκολα και σε κάθε ένα από αυτά θα παλέψουμε, θα δώσουμε τα πάντα για να έχουμε βαθμολογικό όφελος. Καλή συνέχεια στην Δόξα και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου»

Θα κάνετε και τις τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο; «Αυτός είναι ο στόχος. Κάποιοι παίκτες μας άφησαν εκτεθειμένους ενώ συμφωνήσαμε. Έγινε υπέρβαση από την διοίκηση, ήμασταν έτοιμοι από καιρό, μας άφησαν εκτεθειμένους και τώρα ξανά από την αρχή».