18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΝΙΓΚΕΝ:Επιτέλους σκοράραμε και κερδίσαμε.Πλησιάσαμε την κορυφή και είναι πολύ σημαντικό

ΓΙΝΙΓΚΕΝ:Επιτέλους σκοράραμε και κερδίσαμε.Πλησιάσαμε την κορυφή και είναι πολύ σημαντικό

By on 7 Ιανουαρίου, 2024 0 496 Views

Όλα όσα είπε ο βοηθός προπονητή του Άρη, Τόμι Γίνιγκεν, μετά τη λήξη της αναμέρτησης απέναντι στην Oμόνοιια για την 18η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται πως ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι τιμωρημένος.
Οι δηλώσεις του:
«Ήταν ένα ματς όπως το περιμέναμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με πολλά τρεξίματα. Καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς επιτέλους, επειδή σε κάποια ματς βρήκαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Πλησιάσαμε την κορυφή και είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει πολύ καλό προπονητικό τιμ στον Άρη και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία».

Στη διάσκεψη ανέφερε:

Άκουσα τον προπονητή της Ομόνοιας που μας ευχαρίστησε για τη νίκη και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που μας βοήθησε στην εξέδρα. Τώρα όσο αφορά το παιχνίδι, είπαμε ότι αν μπορούσαμε να επαναλάβουμε το καλό παιχνίδι που είχαμε με τη Πάφο και αν σκοράραμε θα είχαμε δυνατότητες να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές που επανέλαβαν μια τέτοια εμφάνιση και σκόραραν αν και στο δεύτερο μέρος με δέκα ποδοσφαιριστές υπέφεραν αρκετά”. 

Για τον τραυματισμό Στρούσκι:

”Δεν ξέρουμε ακόμα κάτι για τον τραυματισμό του Στρούσκι. Θα πρέπει να περάσει από MRI. Φαίνεται να είναι μυϊκός τραυματισμός. Ευχόμαστε να μην είναι κάτι το σοβαρό και να τον έχουμε κοντά μας”. 

Για το αν τώρα που δεν υπάρχουν τα παιχνίδια της Ευρώπης θα δούμε το πραγματικό πρόσωπο του Άρη: 

”Νομίζω αποδείξαμε τα τελευταία παιχνίδια πως αν η ομάδα έχει το χρόνο για να προετοιμαστεί κατάλληλα μπορεί να αποδώσει καλά. Πάλι, όμως, αν δείτε το πρόγραμμά μας τον Ιανουάριο έχουμε παιχνίδι κάθε τέσσερις μέρες. Ευελπιστώ ότι πλέον οι ποδοσφαιριστές έχουν συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς”. 

Για το επικείμενο λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα: Πάντα τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα είναι ιδιαίτερα, είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει ρόλο μόνο η τακτική αλλά υπάρχουν κι’ άλλα συναισθήματα που πρέπει να έχουμε. Αυτά συνήθως είναι και καθοριστικά. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια κανονική χρονική περίοδο για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. 

Για το αν υπάρχει πρόθεση για περισσότερες μεταγραφές:  

”Με συγχωρείτε αλλά δεν είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσω σε αυτό”.