18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Λόπεθ: “Ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε, ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε”

Λόπεθ: “Ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε, ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε”

By on 7 Ιανουαρίου, 2024 0 455 Views

Ο Άνχελ Λόπεθ είχε παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο διαιτητής δεν σεβάστηκε την ομάδα του και ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε.

Ο Βόλος ηττήθηκε εντός έδρας 2-1 από τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, με την ομάδα της Μαγνησίας όμως να έχει παράπονα για τη διαιτησία, εκδίδοντας μάλιστα ανακοίνωση. Εκνευρισμένος με τους διαιτητές ήταν και ο Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μωραΐτη, αλλά και σε προηγούμενα παιχνίδια του Βόλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άνχελ Λόπεθ στην COSMOTE TV: Για το ματς: “Ξεκινήσαμε καλά, σημειώσαμε ένα γκολ. Ο VAR έβαλε τις γραμμές όπου ήθελε, ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε. Σε κάθε παιχνίδι τα ίδια. Με την ΑΕΚ ήταν ένα πέναλτι που κανείς δεν το είδε, ακόμη και η ΑΕΚ δεν παραπονέθηκε.

Εδώ με τον Παναθηναϊκό, η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπερνάρ με το αποτέλεσμα στο 0-0, δεν έδωσε ο διαιτητής τίποτα. Με τον ΠΑΟΚ σημειώσαμε ένα γκολ αλλά ακυρώθηκε, ο διαιτητής παραδέχθηκε σε μένα ότι δεν ήταν τίποτα και ο VAR εκείνου του αγώνα μας έπαιξε με την ΑΕΚ.

Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό αλλά δεν σέβονται όλα τα σωματεία. Κάποιες αποφάσεις δεν είναι σωστές. Στις καθυστερήσεις ο Σιέλης έμεινε δύο λεπτά στο έδαφος αλλά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στο 7ο λεπτό, δεν κράτησε έξτρα χρόνο. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν”.

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα: “Τους τελευταίους δύο μήνες παίζουμε κάθε τρία ημέρες. Χρειαζόμαστε παίκτες, έχουμε 15-16 παίκτες, δεν έχουμε άλλους παίκτες. Χρειαζόμαστε παίκτες, περιμένουμε μεταγραφές”.