28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Mας προβληματίζει γιατί με μεγάλες ομάδες δεν μπορούμε να σκοράρουμε και αυτό μας στοιχίζει

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Mας προβληματίζει γιατί με μεγάλες ομάδες δεν μπορούμε να σκοράρουμε και αυτό μας στοιχίζει

By on 7 Ιανουαρίου, 2024 0 679 Views

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, προπονητής της Oμόνοιας  ανέφερε τα εξής μετά το τέλος του ματς της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.
Αναλυτικά:

“Ήταν ένα ντέρμπι με αρκετές φάσεις. Αρχίσαμε πολύ καλά. Ελέγχαμε το ματς. Δημιουργήσαμε φάσεις για να προηγηθούμε στο σκορ αλλά κάναμε δύο εύκολα δώρα γκολ στον αντίπαλο. Ο Άρης είναι πολύ καλός στο να σε τιμωρεί. Δώσαμε 2 εύκολα γκολ. Μας στοίχισε πάρα πολύ. Μπορούσαμε να σκοράρουμε να μπούμε στο παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Άρη.

Αυτό μας προβληματίζει γιατί με μεγάλες ομάδες δεν έχουμε σκοράρει και αυτό μας στοιχίζει. Είμαστε 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή, βλέπουμε τη συνέχεια. Δεν βλέπουμε πίσω, βλέπουμε μπροστά. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του”.

Για τις εμφανίσεις -νοοτροπία στα ντέρμπι/”Ποτέ δεν ασχολήθηκε με τις απουσίες, αλλά σήμερα ήταν σημαντικές. Ο Μάθιους με μία προπόνηση μπήκε στην αποστολή, ο Μπέζους ξαφνικά είχε ενοχλήσεις στο γόνατο. Μας έφυγαν κάποιοι παίκτες (σ.σ Κόπα Άφρικα). Με αυτούς που έχουμε θα πορευτούμε”.

Για την ενίσχυση/“Δεν θα μπω στη διαδικασία αν θα προχωρήσουμε ή όχι. Πρέπει να κερδίσουμε τα 2 επόμενα ματς. Ήταν πολύ σημαντικό το ματς να μην χάσουμε σήμερα, πρέπει να δείξουμε αντίδραση να πάρουμε βαθμούς”